Menu

Vráťme Emily bezstarostné detstvo

Trvanie výzvy: 3. mája 2023 - 2. mája 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Rehabilitacie

Príbeh

Vráťme Emily bezstarostné detstvo

Emily má 5 rokov a má diagnostikovaný nádor na obličke. Absolvovala náročnú operáciu, ale teraz potrebuje rehabilitovať. Rodina preto prosí o pomoc s financovaním jej návratu do krásneho plnohodnotného detského života.

Ahojte milí darcovia Emily bola zdravé a šťastné dievčatko do dňa keď jej bola stanovená zdrvujuca diagnoza Wilmsov Tumor. 

Náš život sa obratil na ruby Emily podstupila dňa 21.4.2022 náročnú operaciu odstranenie nadoru a odstránenie jednej obličky, čakalo nás velmy ťažké obdobie  podstupili sme protokol chemoterapi ktory trval 8mesiacov a 10xRadioterapiu, onkologické odelenie sa stalo pre nás druhým domovom stravili sme tam neskutočne dlhý čas. 

Chemoterapie boli sprevádzané mnoho vedľajšími účinkami ako bolo zvracanie malátnosť nevoľnosti nechutenstvo a bolesti, jednim z vedľajších účinkov ktory nam ostal aj po ukončení chemoterapie je polyneuropatia nôh. Pre obrovskú bolesť ktorú Emily pociťovala sme navštívili neurologiu kde nam pani doktorka oznamila túto diagnozu pri ktorej nam však zistila aj pokrivenu chrbticu a skrátenú nožičku o 2a pol cm.Boli nam odporučené rehabilitacie podstupili sme 10 predplatenú rehabilitaciu ptiamo v nemocnici Emily to dosť pomáha chceme pre našu princeznú zabezpečiť čo najlepšie rehabilitacie nakolko ich potrebuje dlhodobo nedokážeme si to finančne v momentálnej situaci dovoliť. 

Preto zakladáme túto vyzvu a chceme poprosit dobrých ľudí o pomoc, prosím pomôžte nam dostať Emily na kvalitne rehabilitacie ktore su pre jej život velmy dôležité vopred ďakujeme za každú pomoc 


Aktualizácie

Poďakovanie19. apr 2024

Ahojte milí naši darcovia, týmto vám chceme velmi pekne poďakovať, že nám pomáhate prekonať naše ťažké chvíle, Emily to stále nevzdáva a bojuje s rehabilitáciami a s kontrolami, je to šikovné dievčatko, ktoré sa nevzdáva a vďaka vašej pomoci sa nám to darí ďakujeme.

Poďakovanie20. mar 2024

Ahojte, milí naši darcovia u nás sa stále nič nemení, neustále navštevujeme lekárov ako napríklad nefrolog, psychoater, fyzioterapeut, kardiologiu a podobne. Emiline bolesti nôh sa stále stupňujú. Musíme navštíviť doktora,  nakoľko doterajšie lieky na bolesti nôh už nezaberajú. Držte nám palce a ďakujeme vám z celého srdca.

Poďakovanie22. feb 2024

Ahojte, milí naši darcovia, veľmi pekne sa vám chceme poďakovať aj v mene Emily, vďaka vašim darom sa nám darí napredovať.

Emily má momentálne psychické problémy. Z toľkých návštev u doktora je už z toho vyčerpaná a to sa podpísalo na psychickom zdraví. Držte nám palce, aby všetko dopadlo v poriadku a Emily sa z toho dostala.

Poďakovanie26. jan 2024

Milí naši darcovia, vďaka vašim darom sa Emily darí plniť si sen stať sa opäť zdravým dievčatkom. Často krát je to náramne ťažké a vyčerpávajúce, neustále kontroly, vyšetrenia i rehabilitacie. Bez Vašej pomoci by sme to nezvládli, ďakujeme. 

Poďakovanie27. dec 2023

Chceli by sme sa veľmi pekne poďakovať všetkým naším darcom za vašu podporu a pomoc nás dostať do cieľa za uzdravením. Naša cesta je kvôli vám ľahšia. Ďakujeme z celého srdca za každý jeden dar. Nesmierne si to vážime. 


Poďakovanie a prosba o pomoc27. nov 2023

Milí naši darcovia, Emily neustále podstupuje pre ňu velmi vyčerpavajuce rehabilitácie, ale aj napriek bolestiam, neustále ide vpred a snaží sa, po ďalších vyšetreniach sa zistilo, že ma Emily krivu chrbticu. Je možné, že bude musieť nosiť aj korzet, ale zatiaľ jej ho pani doktorka nepredpísala. Ďakujeme vám za vašu doterajšiu pomoc a prosíme vas aj nadalej, aby Emily mohla zvádzať svoj boj a cestu za zdravím.

Pomoc pre našu princeznu17. okt 2023

Ahojte naši milý darcovia Emily podstupila rôzne vyšetrenia krvi aj moču výsledky neboli priaznivé v moči sa našla u našej Emily krv čakajú nás rôzne ďalšie vyšetrenia aby sa zistila príčina. Taktiež chodíme neustále rehabilitovat prosíme vás o vašu pomoc  pri našej ceste za zdravím.

Naša cesta za uzdravenim24. aug 2023

Milý naši darcovia  najprv by sme sa vám chceli poďakovať za vašu pomoc neskutočne nám pomáhate     chceli by sme vás poprosiť aj naďalej o vašu pomoc Emília stav sa bohužiaľ nezlepšuje tak ako by sme čakali preto musíme zabrať a cvičiť viac a viac pomôžte nám uľahčiť náš boj 

Operacia24. júl 2023

Ahojte milý naši darcovia  Emily podstupila operaciu odstránenie portu po operaci mala Emily bolesti o 10dni nás čaká odstránenie štichov

U Emily  neustále pretrvávajú bolesti nôh a chrbtice berie kopu liekov podstupujeme aj naďalej náročné rehabilitacie prosíme o pomoc pri našej ceste za zdravím 

Pomoc pre Emily s nádorom na obličke 20. jún 2023

Ahojte milý naši darcovia vopred vám ďakujeme za vašu pomoc ktorá je pre nás neskutočne dôležitá pri našej ceste za zdravím Emily ma po chemoterapii mnoho vedľajších účinkov .Chodíme neustále na rehabilitacie ktoré sú neskutočne finančné náročné prosíme vás o vašu pomoc aby sme vedeli pokračovať na našej ceste za zdravím

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?