Menu

Zabezpečme liečbu pre Patríciu

Trvanie výzvy: 1. júna 2023 - 1. júna 2024

Cieľ výzvy

Vyzbierať peniažky na kúpele, nemocnicu, životné potreby ako sú lieky, drogéria nájomné, strava

Príbeh

Zabezpečme liečbu pre Patríciu

Mamička po cievnej mozgovej príhode s dvoma chorými deťmi prosí o pomoc. Jej dcéra má za sebou už 14 operácií, a teraz ju čaká najťažšia, operácia chrbtice. Po nej bude potrebná kúpeľná liečba. Pobyt maminy v nemocnici aj kúpeľná liečba sú však finančne pre rodinu náročné, preto za každé vyzbierané euro budú vďační.

Smom 46 ročná mamička dvoch detí, syna a dcérky po cievnej mozgovej príhode a prosím o pomoc. Môj synček má neliečenú depresiu po prežitej traume. Dcérka má ochorenie bedrového kĺbu, od svojich 14r. má umelý bedrový kĺb a za sebou 14 operácií. Teraz nás čaká najťažšia operácia chrbtice, jej stav je veľmi vážny, vedia jej stav zlepšiť, ale už nikdy to dobré nebude, takto nám to povedal lekár. Čaká nás nemocnica, ktorú ako doprovod si musím hradiť a taktiež aj kúpeľňú liečbu. Žijem s priateľom, ktoreho príjem je na dnešnú dobu nízky. Jeho príjem je v čistom 740€, z toho ho cesta do práce na mesiac stojí 100€ na naftu, a keďže chodí do práce v noci, potrebuje auto, kde si lízing platí 120€. Platí na dcéru výživné 80€, plus všetky výdaje, škola, oblečenie a všetko čo potrebuje, hradí sám. Jeho príjem postačuje pre nich dvoch, k tomu si platí mobil, poistku za auto. Ja poberám len čiastočný invalidný dôchodok v sume 175€, výživné na deti, ktoré raz zaplatia, raz nie. Mám výdaje za byt 220€, elektrika 56€ káblová tv 11,90€, plus faktúra na mobil. U lekára treba platiť za správu, dokonca aj za kontrolu. Sú to pre mňa nezvládnutelné položky. Všetko je drahé, dokonca aj potraviny, drogéria, atď. ešte k tomu musíme dcére dať robiť novú posteľ a nový špeciálny matrac, aby dokázala fungovať. Nemôže mať nízku posteľ. Preto vás chcem poprosiť o vašu pomoc lebo to nedáme. Ďakujeme.

Aktualizácie

Bojujeme2. apr 2024

Stále bojujeme trochu sa nám to doma zkomplikovalo partner už druhý mesiac maraduje má veľké bolesti chrbtice zatiaľ nič nezabralo bude ťažké všetko zvládnuť,len vďaka vašej pomoci sa to podarí. Ďakujeme

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?