Menu

Prosba o liečbu pre mladého otca

Trvanie výzvy: 28. augusta 2023 - 31. júla 2024

Cieľ výzvy

Túžim sa postaviť na nohy a chodiť aspoň o paliciach. Potrebujem finančné prostriedky na rehabilitácie, hyberbarickú komoru.

Autor výzvy

Príbeh

Prosba o liečbu pre mladého otca

Ján mal pred tromi rokmi úraz a odvtedy ostal na vozíku. Má 4 ročného syna v striedavej starostlivosti. Rád by sa aj kvôli nemu postavil na nohy a chodil aspoň s pomocou barlí. Veľmi mu pomáhajú rôzne terapie a hyberbarická komora. Je to ale pre neho finančne náročné. Pomôžme Jánovi postaviť sa na nohy.

Ahoj volám sa  Ján a mám 34r. Pred 3r rokmi sa mi stal úraz, spadol som na bicykli a ostal som na vozíku. Mám 4-ročného syna v striedavej starostlivosti. Nakoľko som už mal tu výzvu a veľmi mi to pomohlo, som strašne spokojný. V dnešnej dobe aj tá liečba stoji veľa a z môjho invalidného prijmu, čo nie je ani 500€ to nevychádza, keď za bývanie platím 285€, obedy cez týždeň 100€, synovi škôlka 35€. Lieky a stravu cez víkend mi už dopláca mama, alebo som používal tie darovane peniaze cez ľudia ľuďom aj do komory, Zdrava bunka, liečba kyslíkom v hyperbarickej komore kde 10 vstupov stálo 330€, ale robilo to pokrok. Rehabilitácie 1hod. 20€. Cítim zlepšenie a ako syn rastie a chce chodiť na výlety, si uvedomujem, že všade sa s vozíkom nedostanem. Preto chcem sa čím skôr postaviť na nohy, aspoň o paliciach. Všetko robím kvôli môjmu synovi, kt. bude mať 5r. a už teraz rozmýšľam, či aj pri zmene triedy v škôlke alebo do budúcna škola sa všade nedostanem. Vidím to, že bez finančných prostriedkov aj moja liečba sa predlžuje. Nemyslel som, že budem tak odkázaný, ale ináč to nejde. Ani neviem ako sa poďakovať všetkým tým, čo mi pomáhajú a dávajú mi silu bojovať. Vážim si každú pomoc, podporu, dôveru.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?