Menu

Pomoc pre babičku, ktorá je onkologickou pacientkou a jej vnuka.

Trvanie výzvy: 24. augusta 2023 - 15. októbra 2023

Cieľ výzvy

Peniaze budú použité na kúrenie v rodinnom dome, v ktorom s vnúčikom bývame. Je potrebné vymeniť kotol a všetky radiátory. Kúrenie, vrátane radiátorov, je v dezolátnom stave. Tak isto treba k tomu všetkému samozrejme zavolať odborníka, ktorý to všetko bude montovať. Nemôžeme si už dovoliť ďalší takýto veľký výdavok z môjho dôchodku. Za každú pomoc od ľudí s dobrým srdiečkom pekne ďakujeme.

Príbeh

Pomoc pre babičku, ktorá je onkologickou pacientkou a jej vnuka.

Pani Mária má 65 rokov. Je vdova a stará sa o 5-ročného vnúčika, ktorý jej bol zverený do opatery, pretože jeho rodičia ho odmietli vychovávať. Potrebovali by výmenu kotla a všetkých radiátorov, ale z nízkeho dôchodku je to veľmi nákladná investícia. Pomôžme pani Márii a jej vnúčikovi, aby mohli mať cez zimu potrebné teplo v dome.

Volám sa Mária Štefanková, mám 65 rokov, už 23 rokov som vdova, bývam v obci Nesluša v staršom rodinnom dome. Bol mi zverený do výchovy päťročný vnúčik, ktorého vlastní rodičia od malička odmietli vychovávať. Keďže som nechcela, aby skončil niekde v detskom domove, ako malá sirota, o ktorú nikto nemá záujem, rozhodla som sa, napriek môjmu veku a zlému zdravotnému stavu, že si ho zoberiem k sebe a pokúsim sa mu vytvoriť dôstojné podmienky pre život, dať mu toľko lásky, koľko môžem a vládzem. Snažím sa mu poskytnúť všetko potrebné, no niekedy je to veľmi ťažké. Preto som zvolila túto cestu, už nemám iné východisko, len poprosiť o pomoc dobrých ľudí.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?