Menu

Sen o zdravých nožičkách

Trvanie výzvy: 4. septembra 2023 - 4. septembra 2024

Cieľ výzvy

Rehabilitačné pobyty v centre Physio Canis

Autor výzvy

Príbeh

Sen o zdravých nožičkách

Sabinka je 5 ročné usmiate dievčatko, ktoré túži po zdravých nožičkách. Odhodlanie a chuť jej nechýba. Pravidelné a náročné cvičenia zvláda vždy s úsmevom a cvičiť chodí s veľkou radosťou. Potrebné cvičenia a rehabilitácie sú ale veľmi finančne náročné. Pomôžme malej Sabinke napredovať.

Sabinka je 5 ročné usmiate dievčatko, ktoré túži po zdravých nožičkách. Pracujeme na tom každučký deň, aby sa jej tento  sen splnil. Už jej samotný príchod na svet bol pre ňu veľmi ťažký. Narodila sa predčasne a o svoj život bojovala s viacerými infekciami, zápalom mozgových blán, zlyhávaním pľúc a celé týždne za ňu dýchali prístroje. Lekári jej nedávali veľké šance. Sabinka je však veľká bojovníčka. Akoby zázrakom všetko zvládla a prežila... No smutná diagnóza ju však neminula - detská mozgová obrna, kvadruparetická spastická forma, ktorá jej zasiahla najmä nožičky. So Sabinkou od jej 3 mesiacov kedy sme si ju konečne a vytúžene doniesli domov poctivo cvičíme. Doma každý deň a niekoľko krát.  Pri tejto vážnej diagnóze to však nie je postačujúce. Rehabilitovať a cvičiť musí aj v špeciálnych rehabilitačných centrách pod odborným dohľadom. Sabinka je po operácii nožičiek, a aby jej stav napredoval a nemala bolesti sú tieto rehabilitácie a terapie priam nevyhnuté. Odhodlanie a chuť jej nechýba. Pravidelné a náročné cvičenia  zvláda vždy s úsmevom a cvičiť chodí s veľkou radosťou. Všetky tieto rehabilitácie, pobyty a terapie sú však finančne veľmi nákladné.

Aj keď sa snažíme ako najviac vieme, bez pomoci by to nebolo možné. Ďakujeme preto  všetkým, ktorí môžu a podporia naše dievčatko na jej ceste za zdravými nožičkami. ĎAKUJEME 

Aktualizácie

Sabinka pravidelne vďaka vám rehabilituje5. dec 2023

Ďakujeme krásne za pomoc. Vďaka Vám môžme chodiť pravidelne cvičiť. Je to neskutočná pomoc. Sabinka má za sebou intenzívne cvičenie v Hendicentre. Physio Canis má pravidelné ambultne rehabilitácie. Veľmi to Sabinke pomáha a nožičky má šikovnejšie.

Dakujeme

Rehabilitacie 24. sep 2023

Sabi absolvovala rehabilitačný pobyt  v Hendicentre v Piešťanoch. Cvičenie musí byt súčasť nášho života a ja pevne verím že budeme môcť cvičiť čo najviac . DAKUJEME za podporu 

Ďalšie informácie

Facebook
Predčasniatko Sabinka

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?