Menu

Porazil som leukémiu a chcem sa stať hokejistom a opraviť chrup, ktorý je zničený po liečbe

Trvanie výzvy: 1. decembra 2023 - 30. septembra 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Podpora na hokej pre 9 ročného chlapca po náročnej liečbe a zničených dospeláckych zúbkov, aby sny sa stali skutočnosťou. Ďakujem Maťko Kravčík

Príbeh

Porazil som leukémiu a chcem sa stať hokejistom a opraviť chrup, ktorý je zničený po liečbe

Martin porazil leukémiu a teraz potrebuje finančnú podporu na rozvoj športu a na krásny úsmev. Malý Martin je po transplantácii kostnej drene a zároveň po chemoterapii, ktorá mu žiaľ zničila zúbky. Je tiež veľkým fanúšikom hokeja a rád by chodil na tréningy. Všetko to však je finančne náročné. Pomôžme Martinkovi opraviť zúbky a splniť mu jeho sen.

Volám sa Martin, mám 9 rokov dostal som Burkittov lymfon, som po transplantácii kostnej drene a poslali ma domov, že budem žiť len tri týždne .Vôbec som netušil, že v mladom veku sa dá prežiť niečo tak závažné, čo dosť Vám zasiahne do života trápite sa a myslite na tie najhoršie veci čo sa môžu stať. Som jediný na Slovensku čo prežil tak závažnú chorobu, ale som to nevzdával ako my rozprávali lekári a bojoval som. Po chemoterapii a transplantacii som schudol, popálilo mi to kožu, moje zúbky dospelácke sú zničené a potreboval by som ich ošetriť a stojí to dosť veľa peniažkov, lebo aj predné rezáky sú zničené proste celý chrup, ale mal som anjela aj pri trápení mi pomáhal, že sa oplatí žiť. Darkyňou bola moja sestra, začo som jej veľmi vdačný a zadlžený na celý môj život. Rodičia mi verili a podporovali ma a dali mi nádej na život a viedli ma k športu, aby som to nevzdával a bojoval a hlavne sa neopúšťal. Prežil som to a teraz sa túžim stať hokejistom, rozvíjať svoj talent, lenže rodičom skonplikovala finančná situácia kvôli mne, otec sa musel starať o súrodencov a mamka bola v kuse rok v nemocnici so mnou. Chcem preto poprosiť dobrých ludi, že aj ľudia, ktorí trpeli a uzdravili sa, chcú žiť a plniť si svoje sny a detský sen je vzácny pre život. Ďakujem za vašu podporu a dôveru, ktorú prejavujete a možnosť uplatniť sa v živote, po ktorom túži moje srdce. 

Aktualizácie

Gól 🏒8. apr 2024

Ďakujem za finančné dary, ktoré Maťko použil na hokej a boli sme v Nedeľu vo Vranove a dal 🏒Dakujem ešte raz❤️😊 🍀

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?