Menu

Pomoc pre dôchodkyňu na základné životné potreby a opravu strechy domu

Trvanie výzvy: 18. decembra 2023 - 31. októbra 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Cieľom výzvy je oprava strechy, zakúpenie dreva na kúrenie, potravinový a hygienický nákup.

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc pre dôchodkyňu na základné životné potreby a opravu strechy domu

Pomôžme pani Eliške, ktorá je starobnou dôchodkyňou s opravou strechy, či bežnými výdavkami na domácnosť. Pani Eliška žije v rodinnom dome, na ktorom by strecha potrebovala nutne rekonštrukciu, Zo svojho príjmu, si však opravu strechy dovoliť nemôže. Potrebovala by aj drevo na kúrenie a potraviny. Pomôžme pani Eliške v jej situácii.

Volám sa Eliška, som starobná dôchodkyňa. Poberám starobný dôchodok. Cieľom mojej výzvy je, zlepšiť si svoju životnú situáciu, v ktorej sa nachádzam. Žijem v rodinnom dome, na ktorom je strecha v dezolátnom stave. Nutne by potrebovala rekonštrukciu. Z príjmu, ktorý v domácnosti mám, si neviem ušetriť a dať si strechu opraviť. Z dôchodku každý mesiac zaplatím výdavky na elektrinu, ktoré činia takmer 150eur a zo zostatku, sa snažím urobiť si aký taký potravinový nákup. Samozrejme, že tento nákup mi nepostačuje na celý mesiac a už vôbec mi neostáva na zakúpenie si hygieny. V dome kúrim drevom, čo teraz v zimnom období sú daľšie výdavky, na ktoré nemám. Preto som sa obrátila na portál s mojou výzvou, kde chcem veľmi pekne poprosiť dobrých ľudí o finančnú pomoc. Z prípadnej pomoci by som si dala opraviť strechu, zakúpila by som si drevo na kúrenie a potravinový a hygienický nákup. Veľmi pekne dakujem každému z prípadných darcov za jeho pomoc.Veľmi si vás vážim a želám všetko dobré. Eliška.

Aktualizácie

Prosba a vďaka19. apr 2024

Chcem sa najskôr veľmi pekne poďakovať všetkým svojím darcom za ich dar. Ďakujem. Vaša pomoc mi pomáha zvládať moju situáciu. Zároveň by som chcela pekne poprosiť všetkých darcov o vašu finančnú podporu. Každému z vás som veľmi vďačná a prajem vám veľa zdravia a úspechov v rodinnom i osobnom živote. Eliška K.

Vďaka všetkým dobrým ľudom22. mar 2024

 Volám sa Eliška a touto cestou chcem z úprimného srdca vyjadriť vdaku všetkým svojím darcom za ich finančný dar. Z Vašou pomocou sa mi darí lepšie zvládať moju životnú sitáciu. Som veľmi rada, že je medzi nami toľko dobrých ľudí, ktorým osud tých druhých nie je ľahstajný. Veľmi pekne Vám dakujem a želám pevné zdravie. Eliška K.

Prosba a vďaka16. feb 2024

Chcem veľmi pekne poprosiť všetkých dobrých ľudí o Vašu pomoc a zároveň sa Vám chcem všetkým pekne poďakovať za Vaše finančné dary. Veľmi pekne ďakujem a prajem Vám pohodu, zdravie a šťastie. Ďakujem, Eliška.

Podakovanie17. jan 2024

Chcen sa veľmi pekne podakovať všetkým svojím darcom.Vašou pomocou som si mohla zlepšiť svoje žitie,za čo som Vám nesmierne vdačná.

Veľmi si vážim Vaše dobro,každý jeden z Vás,nech je požehnaný a plný zdravia.Chcem ešte poprosiť všetkých potenciálnych darcov o pomoc.Veľmi pekne Vám dakujem.Eliška K. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?