Menu

Pomoc pri liečbe mladého otca 3-mesačného synčeka v bdelej kóme

Trvanie výzvy: 9. novembra 2023 - 16. decembra 2023

Cieľ výzvy

Vyzbierať čo najviac peňazí na liečbu a rehabilitácie

Príbeh

Pomoc pri liečbe mladého otca 3-mesačného synčeka v bdelej kóme

Milujúci manžel a otec 3-mesačného synčeka ostal v bdelej kóme po plánovanej operácii srdca, pri ktorej nastali komplikácie. Momentálne sa nachádza v stave minimálneho vedomia. Pomôžme mladej rodinke s financovaním peptidovej liečby, a rehabilitácií, čo je veľmi nákladné.


Ivko (31), moj milujúci manžel a otec 3-mesacneho synceka mal 29.9.2023 planovanu operaciu v NUSCH. Nastali komplikacie a pri resuscitacii doslo k nedokysliceniu mozgu (ischemicka mrtvica). Po 30 dnoch zabojoval a z bdelej komy sa dostal do stavu minimalneho vedomia. Verime v zazraky a Boha, i liecbe a rehabilitaciam. Ivo je najmudrejsi clovek, ktoreho poznam. Ovlada 2 cudzie jazyky, hra na gitare a klavíri. Pracuje ako programator, zivi sa hlavou a teraz je vsetko zasiahnute. Spolocne sme podporovali nadacie, aj pravidelne prispievali ludom, ktori to potrebovali, hlavne preto, ze on sam nemal vela, ked vyrastal. Bez neho musime predat nas vysnivany domcek, kedze ja som este len zacala s materskou. Bez ohladu na to, dame za neho aj posledny cent. Vsetci verime, ze sa preberie a bude sa moct pozriet do oci svojmu syncekovi. Nadej vkladame do peptidovej liecby, ktora stoji 6500 eur (musi trvat minimalne 6 mesiacov). Neskor, ak sa to podarí, budú potrebné rehabilitácie. Preto sa obraciam na pomoc ludi. Dakujeme za kazdu pomoc.


Aktualizácie

Mladý manžel a otec odišiel do neba16. dec 2023

Milí darcovia, touto aktualizáciou Vám oznamujeme, že mladý manžel a otec podľahol svojmu nepriaznivému zdravotnému stavu a výzvu ukončujeme. Časť z vyzbieraných financií bola použitá na jeho liečbu, časť na pohreb a zostatok vyzbieraných financií bude použitých pre potreby pozostalej rodinky, ktorá to vzhľadom na to, že odišiel nielen ich milujuci manžel, otec, ale aj živiteľ rodiny, bude v týchto chvíľach veľmi potrebovať. 

Ďakujeme Vám za všetky Vaše dary. 


Ďalšie informácie

Facebook
Zuzana Kmotorková

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?