Menu

Pomôžme Oliverkovi zvládnuť potrebnú kvalitu života s cukrovkou a celiakiou

Trvanie výzvy: 21. novembra 2023 - 21. novembra 2024

Cieľ výzvy

Získať finančné prostriedky na kúpu zdravotníckych potrieb a peptidových preparátov nevyhnutných na čo najlepšiu kompenzáciu diabetu a celiakie.

Príbeh

Pomôžme Oliverkovi zvládnuť potrebnú kvalitu života s cukrovkou a celiakiou

Oliverkovi pred dvomi rokmi diagnostikovali cukrovku a rok nato, celiakiu. Zdravotnícke potreby a dietetické potraviny, ktoré sú nevyhnutné na kompenzáciu cukrovky a celiakie, sú veľmi finančne náročné. Pomôžme Oliverkovi v boji s týmito zdravotnými problémami.

Sme rodičia 4 ročného synčeka Oliverka, ktorého milujeme najviac na svete a ešte kúsok.

Keď však pred 2 rokmi do nášho života vstúpila ,,sladká,, diagnóza s názvom cukrovka a rok nato sa pridala celiakia, začal sa boj na ostré lakte. S pocitmi ako je strach, bezmocnosť, hnev sa musí vyrovnávať každý rodič, ktorý má doma malého diabetika.

My sme však počiatočnú beznádej rýchlo vymenili za pozitívny prístup ako novú situáciu v živote zvládnuť a naučiť sa s ňou žiť. Úsmev vlastného dieťaťa je totiž na nezaplatenie, no zdavotnícke potreby a dietetické potraviny nevyhnutné na čo najlepšie kompenzáciu diabetu a celiakie sú finančne nákladné. 

(Konkrétne sa jedná o kúpu senzorov na kontinuálne meranie glykémii, vysielačov do senzorov, peptidových preparátov zameraných na autoimunitné poruchy, dietetické potraviny, liečebné pobyty s cieľom podporiť imunitu, pohybové ústrojenstvo a celkovu vitalitu organizmu.)

Preto sa obraciame na Vás s prosbou o pomoc, vďaka ktorej by sme mohli zabezpečiť tú najlepšiu kompenzáciu liečby cukrovky a celiakie pre nášho synčeka, vďaka ktorej môže napriek nepriazni osudu viesť plnohodnotný život a udržať si úsmev na tvári. 

Za akúkoľvek formu pomoci vopred ĎAKUJEME.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?