Menu

Pomoc pre Eniko v boji s onkologickým ochorením

Trvanie výzvy: 22. decembra 2023 - 22. decembra 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Pomoc pre Eniko, je onkologický pacient, potrebuje liek keytruda, ktorý poisťovňa nepreplaca. Ďakujem

Príbeh

Pomoc pre Eniko v boji s onkologickým ochorením

Mladá mamina Eniko je onkologická pacientka. Potrebuje liečbu liekom, ktorú jej poisťovňa neprepláca. Má iba 36 rokov a dve maličké deti, ktoré potrebujú svoju mamu. Pomôže každé jedno euro. Pomôžme mladej mamičke so zákernou chorobou.

Som sesternica Eniko a prosím o pomoc. Sama som pred rokmi prekonala rakovinu prsníka, ktorá mňa a moju rodinu poznačila na celý život, a preto sa viem vcítiť do situácie, ktorú teraz ona sama s rodinou prežíva. Eniko svoj boj začala už pred rokom a pól, vtedy jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka, bojovala statočne a vybrala a vydržala všetky liečby, ktoré dokončila v októbri 2023. Nasledovali kontrolné vyšetrenia po ukončení liečby. Prsník bol čistý. Veľmi sa tešila, že zakernú chorobu porazila, ale potom prišiel zlom. Kontrolné CT ukázalo nešpecifické noduly na pľúcach. Okamžite v novembri 2023 podstúpila operáciu, kde sa noduly vybrali a poslali na kompletnú histologiu. Žiaľ sú to metastázy z pôvodnej choroby. Lenže je to o to horšie že zdravotná poisťovňa liek (keytruda) ,ktorý jej môže zachrániť život Žiaľ neprepláca. Taktiež si vypočula od lekárov verdikt, ktorý asi by nikto nechcel nikdy počuť, že táto imunoterapia je jediná účinná liečba. Jedna liečba stojí 4000€. Má iba 36 rokov a dve maličké deti, ktoré potrebujú svoju mamu. Pomôže každé jedno euro. Ďakujem všetkým ❤🙏. 

Aktualizácie

Pomoc pre Eniko v boji s onkologickým ochorením5. mar 2024

Ďakujeme pekne za všetky finančné dary, ktoré ste nám doposiaľ poslali. Žiaľ doterajšia liečba s Keytrudou nezabrala.. Od marca Eniko začína s novou liečbou, ktorú si opäť musí hradiť sama, poisťovňa opätovne zamietla preplatenie liečby. Liek sa nazýva Sacituzumab Govitecan - Trodelvy. Liek sa musí podávať každé 3 týždne, 1 cyklus stojí 4644 €. Eniko je za doterajšiu pomoc od Vás veľmi vďačná, a preto Vás prosíme, ak máte možnosť pomôžte nám ju finančne podporiť. Za každú sumu sme Vám nesmierne vďační! Eniko je matka dvoch malých detí, ktoré potrebujú aby ich mamička vyhrala boj so zákernou chorobou. Ďakujeme za Vašu podporu a veríme, že ak máte tú možnosť, tak pomôžete prispieť.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?