Menu

Auto zničené po autonehode pre 2 choré deti

Trvanie výzvy: 8. januára 2024 - 8. januára 2025

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Vyzbieranie finančných prostriedkoch na auto sluziace pre dve zdravotne postihnute detičky alebo čiastočná oprava starého

Príbeh

Auto zničené po autonehode pre 2 choré deti

Som mamou dvoch úžasných, krásnych chlapcov, ktorí žiaľ majú zdravotné znevýhodnenia, ktoré sú pre nás obrovskou finančnou záťažou. Starší synček Kristianko má Autizmus a mladší Leo má 4 roky a má Detskú mozgovú obrnu (čiastočne ochrnutie pravej strany telíčka), ekzémy, inkontinenciu, narušenú komunikáciu, alergie atď. Auto, ktoré nám zničil nezodpovedný vodič je pre nás ako nohy, bez neho žiaľ nedokážeme fungovať pri dvoch ZŤP deťoch.

Mať zdravé deti je dar, nie každý ho však žiaľ dostal. 

Som mamou dvoch úžasných, krásnych chlapcov ktorí žiaľ majú zdravotné znevýhodnenia ktoré sú pre nás obrovskou finančnou záťažou. 

Starší synček Kristianko ma Autizmus a navštevuje 2 triedu špeciálnej základnej školy. Škola je však vzdialená natoľko, že denne chodím 80 km. 

Mladší má 4 roky a nemá to od narodenia jednoduché. Do vienka mu bola daná Detska mozgová obrna ( čiastočne ochrnutie pravej strany telíčka) , ekzémy, inkontinencia, narušená komunikácia, alergie atd. Rehabilitácie a ine potreby nás stoja takmer 1000€. Som s ním vzhľadom na stav na predĺženom rodičovskom prispevku a tak jediný plnohodnotný prijem má u nás tatino. 

Žiaľ, minuly rok sme boli účastníkmi nehody, ktorú nám sposobil mladý chlapec svojou nezodpovednou jazdou a zničil nám naše už 15 ročne auto, ktoré nahrádzalo naše nohy cestou na rehabilitácie, lekárov, terapie, školu atď.... Za malú čiastku vyplatenu z poistky sme ,,polepili" nevyhnutne veci na aute aby sme dokázali aspoň dočasne fungovať lenže neustále sa odvtedy niečo kazí a my ho uz nevládzeme dávať finančne dokopy . 

Máme čerstvo podanú žiadosť o auto cez UPSVAR a však žiaľ, posudzovanie žiadostí trvá častokrát až rok , čo naše auto žiaľ už asi nezvládne. 

Preto Vás chceme poprosiť zo srdca o finančnú pomoc na kupu aspoň dočasneho lacného auta. Bez auta nedokážem vozit syna ani do školy kedze MHD je nereálne s jeho stavom a tiež rehabilitácie ktoré potrebuje nevyhnutne mladší synček ktorý len vďaka rehabilitaciam nie je ležiaci. 🙏

Zo srdca ĎAKUJEME za každý príspevok. 

Aktualizácie

Dakujeme ♥️19. apr 2024

Zo srdca sa chceme podakovat vsetkym, ktori nam doteraz pomohli. Kedze na vyjadrenie o prispevku  na auto pre ztp nadej len cakame a cakame, musime neustale riesit veci ako sa da 🙁

Dakujeme ♥️

Dakujeme 22. feb 2024

Zo srdca dakujeme vsetkym darcom za doterajsiu pomoc ♥️

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?