Menu

Pomôžme Natálke absolvovať rehabilitácie, ktoré by ju postavili na nohy

Trvanie výzvy: 16. januára 2024 - 16. januára 2025

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Všetky finančné prostriedky budú použité na rehabilitácie, vyšetrenia, na rôzne zdravotné účely pre Natálku

Príbeh

Pomôžme Natálke absolvovať rehabilitácie, ktoré by ju postavili na nohy

Malá Natálka má od narodenia zdravotné problémy. Musí bojovať s ochoreniami ako napríklad oneskorený vývoj, hypertonicko - diskenitický syndróm, má bolestivé svalové kŕče, zášklby, mikrocefáliu. Je to už 1, 5 ročné dievčatko, no stále nesedí, nevie poriadne chytiť fľašu do ruky, ani sa postaviť na nožičky. Intenzívne rehabilitácie by jej k napredovaniu veľmi pomohli.

Natálka má od narodenia zdravotné problémy. Má toho viac. Veľmi skoro uzavretú fontanelu, dostala vírus na mozog CMV, má oneskorený vývoj, hypertonicko - diskenitický syndróm, nonstop sa hýbe nepozná kľud. Má podozrenie na epilepsiu. Má bolestivé svalové kŕče, zášklby, mikrocefáliu. Natálka má 1,5r a nevie ešte sama sedieť ani sama stáť, neudrží rovnováhu. Ešte si nevie chytiť fľašku do ruky. Chodime rehabilitovať, aj doma cvičíme ak nie je chorá. Ide to veľmi pomaly a už strácam nádej, pretože chodíme rok po vyšetreniach, 6x sme boli hospitalizovaní a nikto nevie čo jej je. Teraz ma najviac trápia bolestivé svalové kŕče. Hodiny nespí, je v bolestiach. Musime skúsiť iné rehabilitačné metódy v súkromnom centre, ktoré sú nákladné. Tak isto plávanie, čo uvoľní svalstvo, pretože malička je celé dni ako v kŕči napnutá. Vsetky tieto rehabilitácie, vyšetrenia sú nákladné a chceme skúsiť aj iné metódy pre maličkú ktoré jej dúfam pomôžu. Bohužiaľ všetko stojí nemalé peniaze. Tak kebyže Vás môžem poprosiť o ľubovoľný príspevok pre Natálku na rehabilitácie, budem Vám celý život vďačná.

Potrebujeme postaviť Natálku na nohy 

Ďakujem veľmi pekne

Aktualizácie

Pomôžme Natálke postaviť sa na nožičky 2. máj 2024

Malička Natálka začína robiť pokroky vďaka rehabilitáciam ktoré hlavne vďaka vám vieme zabezpečiť.Kazdy jeden dar nám veľmi pomáha. Malička sa veľmi snaží postaviť sa, bohužiaľ kvôli vírusu na mozgu CMV má ovplyvnený motoricky vývin,pohybový a iné problémy spojené s vírusom.Verim že sa nám raz podarí aj napriek komplikaciam, Natálke zabezpečiť plnohodnotný život a verím že sa raz posadí a bude chodiť.Verim že udrží rovnováhu a spraví prvé kroky.

Verím že raz tento boj s vírusom porazíme a Natálka bude žiť ako iné zdravé dieťa.Hlavne bez bolestí, lebo kvôli vírusu v hlavičke má každý 1den silné zasklby a bolesti.

Pre maličkú sú najdôležitejšie rehabilitácie a preto vám z celého srdca Ďakujeme,lebo takto vieme posunúť maličkú ďalej.Mate obrovské srdce a ja vám zato nesmierne Ďakujem 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?