Menu

Pomoc zabezpečiť zdravotnú starostlivosť a rehabilitácie pre Erika s detskou mozgovou obrnou

Trvanie výzvy: 22. januára 2024 - 31. decembra 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Na rehabilitačné pomôcky, vitamíny, rehabilitácie, masážne krémy hlavne na svalstvo a chrbticu..

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc zabezpečiť zdravotnú starostlivosť a rehabilitácie pre Erika s detskou mozgovou obrnou

Erik má detskú mozgovú obrnu, ktorú mu lekári zistili v 8 mesiaci. Neskôr sa pridružili aj ďalšie zdravotné problémy. Je nechodiaci, kŕmený, prebaľovaný, nerozpráva a jeho opatera si vyžaduje 24 hodinovú starostlivosť. Potrebná starostlivosť, rehabilitácie či lieky sú však finančne náročné. Každé euro pomôže.

Milí darcovia, obraciam sa na vás s prosbou o pomoc pre môjho syna ERIKA, ktorý ma detskú mozg. obrnu je nechodiaci. Lekári mu to zistili v 8 mesiaci od jeho narodenia. K tejto diagnoze prišli aj dalšie zdravotné problémy ako epilepsia, operácia očí, kedže mohol oslepnúť pre vysoký očný tlak. Je nechodiaci, krmený, prebalovaný, nerozpráva jeho opatera si vyžaduje 24 hod starostlivosť, takže svoje zamestnanie som musela  zanechať, ked sa zistila jeho choroba.

Jeho opatera  je náročná. Prekonal ťažší priebeh covidu, išlo mu o život a teraz  sa jeho zravotný stav zhoršil, i ked nie je  už v ohrození života, ale trápia  ho infekcie  nosných dutín a bacil E COLI. Preto vás prosím o pomoc pri dokupení plienk, probiotík, krémy na dekubity. V júni sa chystáme na doliečenie k moru ovšem, ked sa jeho zdravotný stav nezhorší.. ja ako matka ho budem sprevádzať a platiť si pobyt.. Vopred všetkým dakujeme za pomoc z celého srdca..

Aktualizácie

Zdravie pre môjho syna ERIKA26. apr 2024

Milí darcovia, obraciam sa na vás s prosbou o pomoc pre môjho syna ERIKA, ktorý je vážne chorý a bez mojej pomoci a darcov na portáli Ludia Ludom, ktorí majú dobré srdiečko a stále pomáhajú. Chystáme sa na pobyt do zahraničia, konkretne Chorvátsko aj  so synom ERIKOM, kedže nedávno prekonal ťažkú chrípku, chceme doliečiť jeho dýchacie cesty a nosné dutiny, jemu to pomáha, preto tam chodíme každý rok a tento pobyt nie je najlacnejší. Došli nám aj plienky, ktoré musíme dokupovať, vitamíny.. chceme mu kúpiť špeciálne kreslo do vody. Vopred vám všetkým velmi pekne dakujeme.

Zdravie pre môjho syna ERIKA26. mar 2024

Milí darcovia, obraciam sana vás s prosbou o pomoc pre syna ERIKA, je na vozíčku a má DMO. Nedávno prekonal silnú chrípku a taktiež zápal močových ciest a k tomu zápal nosných dutín. Vyhrievala som ho soluxom, v lete sa chystáme k moru, pretože mu to pomáha a máme pokoj pol roka, myslím nosné dutiny. Došli nám plienky, vitamíny, masážne krémy, kvalitné probiotika. Vopred vám všetkým zo srdca dakujeme.

Zdravie pre môjho syna ERIKA26. feb 2024

Dobrý deň, milí darcovia, obraciam sa na vás s prosbou o pomoc pri zakúpení antibakteriálneho matraca, taktiež paplóna a vankúša, ten jeho treba vymeniť. Momentálne je chorý, skolila ho silná chrípka, našťastie zápal pľúc sa nepotvrdil. Nasadili mu antibiotika, probiotika a sirupy od kašlu. Dakujeme vopred všetkým darcom.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?