Menu

Zabezpečme invalidný vozík pre pani Janu

Trvanie výzvy: 17. januára 2024 - 30. novembra 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

kúpa -QUICKIE QS5 X- mechanický invalidný vozík

Príbeh

Zabezpečme invalidný vozík pre pani Janu

Pani Jana sa narodila ako zdravé dieťa. Prvé zdravotné problémy sa však objavali po lumbálnej punkcii. Po niekoľkých rokoch ostala pripútaná k invalidnému vozíku. Jej stav sa však naďalej zhoršoval. Momentálne potrebuje pomoc s doplatením vozíka, ktorý bude pre ňu vyrobený na mieru.

Drahí priatelia, s veľkou pokorou, no zároveň s vierou v ľudské dobro, spolupatričnosť i túžbou pomôcť, sa na Vás obraciam s prosbou okonkrétnu pomoc. Verím, že neostane moja prosba Vami nepovšimnutá.

Narodila som sa 12.7.1968 ako zdravé veselé dievčatko. Boli sme obyčajná rodina až kým v roku 1979 som nepodstúpila tzv. lumbálnu punkciu, ktorá naštartovala moje zdravotné problémy- stiahli sa mi šľachy narukách, na nohách, narušila sa stabilita tela a v zdravotnej kartepribudla diagnóza Charcot  Marie Tóth. Mama prestala pracovať ,aby mamohla vodiť do školy . Ja som sa musela  naučiť o seba postarať, učiťsa obliekať, písať, používať príbor aj s postihnutými rukami. V roku1988 som odišla do Bratislavy na strednú školu- Gymnázium na Mokrohajskej. Poškole som ostala na invalidnom dôchodku, no snažím sa žiť naplno. Zdravotný stav sa mi však začal zhoršovať, už som nevládala prejsť dlhšiu vzdialenosť, a tak musím používať vozík.

Potrebujem doplatok na nový invalidný vozík namieru a preto vás  chcem poprosiť o finančnú pomoc, verím, že tento skutoklásky Vás osloví, a nenechá ľahostajným. Starý invalidný vozík už nie je vdobrom stave používania. 

Ďakujem Vám za každú podporu a pomoc. Každé euro mipomôže ku tomu, aby som mohla mať nový vozík. 

S láskou a úctou, Janka

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?