Menu

Labku na to!

Trvanie výzvy: 14. februára 2024 - 30. apríla 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Podporiť 3 vybrané útulky - 4 lístky Komárno, Tulkáčik Brezno a OZ Život je pes Rožňava.

Autor výzvy

Príbeh

Labku na to!

Nadácia TV JOJ prišla s blížiacim sa sviatkom svätého Valentína s charitatívnou kampaňou, ktorá chytí za srdce každého milovníka štvornohých miláčikov. Jej cieľom je venovať finančné prostriedky vybraným zvieracím útulkom naprieč Slovenskom. A rozhodli sme sa, že do toho zapojíme všetkých!

Sviatok svätého Valentína je o láske. Ale láska nemusí byť len medzi ľuďmi. Medzi nami je veľa takých, ktorých veľkou láskou sú práve ich domáci miláčikovia. Nie všetky zvieratká však majú to šťastie, že majú milujúcu rodinu. Mnoho je týraných, podvýživených, nájdených v katastrofálnych podmienkach alebo ako malé šteniatka sú vyhodené. Takýchto psíkov a mačičiek sa vždy ujmú v útulkoch. Útulky však majú častokrát finančné problémy a keď sa nenájdu darcovia, majú problém zabezpečiť adekvátnu starostlivosť. V Nadácií TV JOJ nám záleží aj na zvieratkách, preto sme sa rozhodli im pomôcť. 

Zmeňme srdiečka na skutočnú lásku.To je hlavné motto charitatívneho projektu Labku na to, ktorý odštartovala Nadácia TV JOJ. Práve na Valentína budú na sociálnych sieťach uverejnené špeciálne fotky, ktoré zachytávajú ambasádorky projektu z ich vlastnými miláčikmi. Tvárami kampane sa stali známe jojkárske herečky - Simona Kollárová (Hranica, Lásky v Instanbule), Rebeka Gregáňová (Nemocnica) a influencerka Simona Summerling.

Počas celého dňa sa budú nasociálnych sieťach pri snímkach zbierať srdiečka a za každý počet lajkov venujeNadácia financie na zvieracie útulky. "Srdiečka alebo lajky na sociálnych sieťach v skutočnosti nemajú žiadny hlbší význam. V našej kampani sa však zmenia na skutočnú lásku, pretože každý lajk bude znamenať finančné prostriedky pre zvieracie útulky. Ako ambasádorky sme si vybrali dámy, ktoré sú ozajstnými milovníčkami zvierat a vzťah medzi nimi a ich miláčikmi je naozaj hlboký, čo sa odráža aj na výsledných fotkách," vysvetlila riaditeľka Nadácie TV JOJ Natália Konečná. K absolútnej autentickost izáberov prispel aj osobný vklad fotografky Marietty Kollárovej (sestra Simony Kollárovej), ktorá mala svoje fotky publikované, napríklad, v talianskom magazíne Vogue.

Finančná zbierka poputuje do troch zvieracích útulkov naprieč Slovenskom, a to útulok 4 lístky Komárno, Tuláčik Brezno a OZ Život je pes Rožňava. Práve rožňavský útulok v roku 2019 postihla obrovská tragédia, keď pri záchrane psíkov pred povodňou položili svoje životy tri dobrovoľníčky. V osudný večer zachránili až 28 chlpáčov. Nadácia TV JOJ vyčlenila na projekt vyše 4 500 €, ktoré útulkom venuje. Chceme však pomôcť čo najviac, preto oslovujeme verejnosť, aby pomohla spolu s nami prostredníctvom tejto výzvy. 

V mene štvornohých miláčikov ďakujeme za každé euro.

Ďalšie informácie

Facebook
www.facebook.com/nadaciatvjoj/

Web
nadacia.joj.sk

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?