Menu

Pomôžme onkologickej pacientke a mamine dvoch malých dcér, Monike, s inovatívnou liečbou v zahraničí

Trvanie výzvy: 19. februára 2024 - 19. februára 2025

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Nádej na vyliečenie…pomoc na liečbu v zahraničí

Autor výzvy

Príbeh

Pomôžme onkologickej pacientke a mamine dvoch malých dcér, Monike, s inovatívnou liečbou v zahraničí

Naša pomoc môže Monike zachrániť život. Monika je maminou dvoch krásnych dievčat. Už tri roky bojuje so zákernou chorobou, rakovinou hrubého čreva, ktorá je v poslednom metastatickom štádiu. Už tri roky bez prestávky absolvuje chemoterapiu. Nádej jej dáva liečba v zahraničí, ktorá je však finančne veľmi náročná. Pomôžme Monike s liečbou, aby tu mohla ešte byť pre svoje dcérky.

Prosím, prečítajte si až do konca príbeh mladej ženy, matky dvoch malých detí, ktorej vaša pomoc môže zachrániť život. 

Ahojte, volám sa Monika, mám 41 rokov a som matkou dvoch úžasných dcér, ktoré majú 12 a 3 roky. Tri mesiace po narodení mladšej dcérky mi diagnostikovali rakovinu hrubého čreva v poslednom metastatickom štádiu.
Od toho momentu sa mi zrútil svet a začal sa boj o to, aby som mohla ešte stráviť čo najviac času so svojimi deťmi. Absolvovala som 3 operácie a odvtedy už prakticky 3 roky bez prestávky absolvujem chemoterapiu. Bohužiaľ nastal čas, že sa už v mojom prípade dostupné možnosti liečby vyčerpali, žiaľ bez úspechu.

Zostáva mi jediná možnosť v podobe inovatívnej liečby v zahraničí, ktorá je žiaľ veľmi finančne náročná. Najviac na svete ma desí tá predstava, že by moje dve krásne a ešte maličké dcérky prišli o milovanú maminku. Želám si ich vidieť vyrastať a tráviť s nimi čo najviac času. Preto som sa rozhodla takouto cestou vás osloviť a požiadať o vašu pomoc. Požiadať o pomoc každého z vás, koho môj príbeh oslovil a bol by ochotný akoukoľvek sumou prispieť na moju možnú liečbu v zahraničí. Za každý jeden finančný príspevok som vám vďačná, pretože táto liečba, ktorú môžem s vašou pomocou podstúpiť, mi prináša obrovskú nádej, že budem môcť byť naďalej súčasťou života mojich dvoch milovaných dievčatiek.

Zároveň vás prosím aj o zdieľanie môjho príbehu.

Všetkým vám z celého srdca ďakujem za prečítanie, zdieľanie, pomoc a nádej

Monika

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?