Menu

Pomôžme tehotnej mamičke s ročnou dcérkou, ktorej nečakane zomrel 31-ročný milujúci manžel

Trvanie výzvy: 28. februára 2024 - 28. februára 2025

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

splátku hypotéky a pokrytie výdavkov v domácnosti

Príbeh

Pomôžme tehotnej mamičke s ročnou dcérkou, ktorej nečakane zomrel 31-ročný milujúci manžel

Mladá mamička Kristína prišla nečakane, tragicky o svojho milovaného manžela. Mal iba 31 rokov. Majú spoločne ročnú dcérku a len nedávno sa dozvedeli, že čakajú ďalšie bábätko. Kristína sa ocitla zrazu na všetko sama. Vysoké výdavky na deti, domácnosť, či hypotéku, sú pre ňu nesmierne finančne nákladné, vzhľadom k tomu, že prišli nielen o oporu v každodenných potrebách, ale aj o živiteľa rodiny. Pomôžme Kristíne s vysokými výdavkami.


Milí darcovia, mladá mamička, Kristína, nás prosí o pomoc. Jej milujúci manžel, nečakane zomrel, na akútny infarkt myokardu. Pre všetkých to bol obrovský šok, pretože žiadne badateľné zdravotné problémy nemal. Kristína zostala s malou ročnou dcérkou na veľa vecí sama, okrem toho, nedávno zistili, že čaká ďalšie bábätko. V tejto chvíli býva so svokrovcami, ktorí sú už vo vysokom dôchodkovom veku a žiaľ dlhodobo nemajú ani síl, financií, ani priestoru postarať sa o ďalších troch ľudí.

O všetky potrebné výdavky v spoločnej domácnosti, ktoré bolo potrebné splácať, sa staral hlavne manžel, no teraz všetko, ale najmä vysoká hypotéka na byt, splácaná len krátko, zostala na pleciach Kristíny. Hypotéka poistená žiaľ nebola. Kristína dostáva len rodičovský príspevok, a na vdovské aktuálne nárok nemá, keďže manžel ešte nemal odpracovaných 5 rokov. Popri tom, že má ročnú dcérku a ďalšie dieťatko čaká, študuje externe magisterské štúdium – špeciálna pedagogika – a určite to chce dokončiť, aby mala aspoň nejakú vyhliadku v budúcnosti pre svoju rodinu.

Radi by sme Vás poprosili v tejto smutnej tragickej životnej situácii o pomoc, kedy rodina prišla nielen o svojho milovaného otca, manžela, syna, ale aj o živiteľa rodiny. Pomôžme Kristínu odbremeniť od vysokých výdavkov, ktoré má a bude mať na deti, domácnosť a byt, s hypotékou, ale aj v úplne základných potrebách.

Srdečne ďakujeme za Vaše dary a solidaritu v týchto náročných chvíľach.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?