Menu

Darujme Jurkovi nádej behať so zdravými detičkami

Trvanie výzvy: 11. marca 2024 - 31. augusta 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Zabezpečiť Jurkovi rehabilitačný kočík s doplnkami, zdravotnú pomôcku – Motilo a taktiež zainvestovať do nevyhnutných pravidelných rehabilitácii

Príbeh

Darujme Jurkovi nádej behať so zdravými detičkami

Jurko je malé slniečko, pre ktoré jeho najbližší bojujú a hoci je to nesmierne ťažké fyzicky i psychicky, snažia sa mu zabezpečiť začlenenie medzi zdravé detičky. Smutné je, že v ich prípade bez finančných možností na rehabilitácie a zdravotné pomôcky, to nie je možné. Preto prosíme o pomoc a vopred ďakujeme.


Jurko má stanovenú diagnózu DMO (detská mozgová obrna) - spastická kvadruparéza výraznejšie zasahujúca ľavú časť tela. Je to úžasný chlapček, malý bojovník, ktorý sa predčasne poponáhľal na svet a odvtedy bojuje zo všetkých síl. Aktívnymi pravidelnými cvičeniami, rehabilitačnými pobytmi a rôznymi terapiami sa snažíme docieliť neposlušné nožičky, aby začali poslúchať - behať. Všetky tieto terapie sú však finančne extrémne náročné, keďže ich nehradí poisťovňa a ich pozastavenie nie je možné, pretože by nastal regres v Jurkovom zdravotnom stave.

Väčšina detičiek dostane zdravie ako dar už pri narodení, no Jurko také šťastie nemal. Ale je to náš bojovník, ktorý nám aj napriek každodennej drine, cvičeniu, bolesti vie jediným svojim úsmevom, slovom a pohladením, dodať silu ísť ďalej, nevzdávať to a hľadať možnosti ako mu pomôcť napredovať.

Jedna z možností ako mu pomôcť priblížiť sa k zdravým detičkám je zdravotná pomôcka MOTILO. Jej cena na doplatok sa pohybuje okolo 900 eur, golfový rehabilitačný kočík najzakladanejší bez doplnkov je 850 eur a dva rehabilitačné pobyty – 4500 eur.

Preto Vás chceme zo srdca poprosiť o pomoc ďalej napredovať....rehabilitovať... cvičiť .... BOJOVAŤ. Bojovať za Jurkovu šťastnejšiu budúcnosť. Budúcnosť so zdravými deťmi.

Ďakujeme, rodičia maléhobojovníka.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?