Menu

Zoberme deti preč z vojny a pomôžme zorganizovať letný tábor pre ukrajinské siroty z vojnovej zóny

Trvanie výzvy: 21. marca 2024 - 30. júna 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Cieľom výzvy je vyzbierať minimálne 5000€ na realizovanie letného oddychového tábora pre deti žijúce vo vojnovej zóne na východe Ukrajiny.

Autor výzvy

Príbeh

Zoberme deti preč z vojny a pomôžme zorganizovať letný tábor pre ukrajinské siroty z vojnovej zóny

Spoločnosť je neskutočne polarizovaná, no deti vojny za to nemôžu. Mnohé z nich stratili svojich rodičov a stali sa sirotami. Pomôžme spolu s EK ENERGY, o.z. zorganizovať 3. ročník letného pobytového tábora pre ukrajinské siroty z vojnovej zóny.


Už viac ako dva roky trvá konflikt na Ukrajine a jeho dopad na najmenších je zničujúci. Mnohé z nich stratili svojich rodičov a stali sa sirotami. Žijú v strachu a neistote, ukryté v betónových krytoch, neraz poznačené traumou z bombardovania. My, Slováci, sa zaujímame o rôzne témy, jedinou témou týchto detí, je túžba po mieri a návrate do normálneho života. V tábore, ktorý organizujeme už tretí rok, im chceme znova aspoň na chvíľu dopriať oddych a zabudnutie na hrôzy vojny. Ich smiech a radosť v týchto chvíľach sú pre nás tou najväčšou odmenou a uistením, že naša snaha má zmysel. Hľadanie pomoci sa stáva čoraz náročnejším, lebo Slovensko je neskutočne polarizované, a preto sa obraciame na Vás s prosbou o podporu v realizovaní tohoto tábora. Musíme dať dokopy minmálne 5000 €. Každé euro, môže pomôcť dostať tieto deti aspoň na chvíľu preč z vojnovej zóny, betónových krytov a dopriať im chvíle bezstarostného detstva.

Veríme, že nájdete vo svojich možnostiach sumu, ktorá nám pomôže prekonať toto ťažké obdobie. Vaše rozhodnutie prinesie deťom žijúcim v neustálom strachu nádej a radosť, a Vám zas dobrý pocit z vykonania dobra

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?