Menu

Prosba o pomoc pre Jasmínku a jej tatina po tragickej autonehode maminy a partnerky s kamiónom

Trvanie výzvy: 11. apríla 2024 - 11. apríla 2025

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

výdavky spojené s chodom domácnosti a so starostlivosťou o 10-mesačnú Jasmínku

Autor výzvy

Príbeh

Prosba o pomoc pre Jasmínku a jej tatina po tragickej autonehode maminy a partnerky s kamiónom

Prosíme o pomoc v ťažkej životnej situácii, kedy sa pri tragickej autohavárii v sekunde zmenil celý život. Mladý tatino Erik s dcérou Jasmínkou, ktorá bola tiež v aute, prišli o svoju milujúcu maminku a partnerku Helenku. Pomôžme Erikovi a Jasmínke v týchto náročných chvíľach.

Náš smutný príbeh sa začal 2.4.2024 doobeda, kedy som ako otec Jasmínky sedel v aute na ceste za prácou. Nechal som svoje dve dievčatá doma s tým, že ako vždy som bol presvedčený, že spolu všetko zvládnu. Tento raz tomu tak však bohužiaľ nebolo. Mali v pláne ísť ku starým rodičom, no tam už sa v poriadku obidve nedostavili. A ja som tak dostal najhoršiu správu, akú si len človek dokáže predstaviť: ,,Vaša partnerka aj s dcérkou mali autohaváriu. Žiaľ mamička to neprežila a dieťatko bolo prevezené na podrobné vyšetrenie do nemocnice." Jediné, čo ma v tú chvíľu držalo nad vodou, bola bezmocná vidina toho, že dcérka Jasmínka bude v poriadku. Okamžite, ako to len išlo, som sa za ňou dostavil, aby som bol pri nej. Ona je všetkým, čo mi po mojej Helenke zostalo.

S Helkou sme sa veľmi tešili na naše vymodlené dievčatko. Po dlhej dobe sa na nás usmialo šťastie a narodila sa nám zdravá Jasmínka. Moja žena bola veľmi dobrý a láskavý človek, svoj voľný čas milovala tráviť taktiež so svojimi psíkmi v staršom domčeku, kde sme trávili spoločné chvíle. Helenka bude taktiež chýbať svojim rodičom, pre ktorých bola jediným dieťaťom. 

Zo dňa na deň, som sa stal pre našu 10-mesačnú Jasmínku mamou i otcom, bez práce a budem tu pre ňu 24 hodín denne. 

Helenka, už je z Teba anjel, ktorý na nás pozerá z hora a budeš nás chrániť. 

Týmto sa ocitáme v situácii, kedy s pokorou prosím o pomoc, ak by nám niekto čo i len malou sumou dokázal pomôcť v tejto situácii s platením bežných výdavkov, ktoré život prináša, tak isto do budúcnosti s vyhotovením pomníka a pod. 

Rany na duši nám síce zostanú, ale aspoň takto budeme mat o trocha menej starostí. 

Helenka, nikdy na Teba nezabudneme, Tvoj Erik a Jasmínka. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?