Menu

Podpora dôchodcu a jeho mamičky v ťažkej životnej situácii

Trvanie výzvy: 21. mája 2024 - 21. mája 2025

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Hlavne pomoc pre mamičku, ako mesačné úhrady za poskytované sociálne služby v špecializovanom zariadení pre mamičku, mesačné náklady na úhradu nákladov spojených s dennými a bežnými povinnosťami. Úhrada výdavkov za vodu, elektriku, plyn.

Autor výzvy

Príbeh

Podpora dôchodcu a jeho mamičky v ťažkej životnej situácii

Pán Viliam je invalidný dôchodca. Jeho mamička je umiestnená v špecializovanom zariadení. Avšak úhrada všetkých poplatkov či už za zariadenie alebo na základné potreby, je pre pána Viliama z príjmu, ktorý má, náročná. Pomôžme mu zabezpečiť starostlivosť jeho mamičke i sebe so základnými potrebami.

Invalidný dôchodca so ZŤP preukazom potrebuje pomôcť s úhradou nákladov, či už na doplácanie starostlivosti jeho mame v špecializovanom zariadení, ale aj so základnými výdavkami na živobytie.

Spolu s mojou mamou máme malú predajňu Papier-hračky. Mama si bohužiaľ v roku 2017 zlomila nohu a v roku 2019 náhle ochorela na Alzheimerovu chorobu, ktorá rýchlo postupuje.  Má diagnostikovanú rakovinu. Na predajni som zostal sám a kvôli rozšíreniu vírusu COVID-19 som stratil množstvo zákazníkov. Mamin stav sa neustále zhoršuje, tak musí byť umiestnená v špecializovanom zariadení. Tam musím mesačne doplácať na starostlivosť o ňu. Tieto poplatky sa tiež stále zvyšujú. Nemám nikoho, kto by mi pomohol v tejto ťažkej situácii a momentálne nie som schopný uhrádzať ani základné poplatky na živobytie. A po dlhých 44 rokoch som musel svoj obchodník zatvoriť. 


Prosím Vás o poskytnutie príspevku na pokrytie nákladov. Ďakujem, Viliam Vizváry.

Aktualizácie

Ďakujeme ❤ 22. júl 2024

Chcel by som vám zo srdca poďakovať za peňažné dary, ktoré ste mne a mojej mamičke poslali. Veľmi si vážime vašu ohľaduplnosť. Neexistuje dostatok slov, ktoré by vyjadrili našu vďačnosť a toho, aké máme šťastie na dobrých a láskavých ľudí. Vaša štedrosť sa ničomu nevyrovná a sme spolu s mamičkou nesmierne vďační.
 
Ešte raz veľmi pekne ďakujeme a opatrujte sa.
S láskou a úctou
Viliam a Milka

Podpora dôchodcu v ťažkej životnej situácii21. jún 2024

Dovoľte, aby som v mojom mene a v mene mojej mamičky, srdečne poďakoval za vaše láskavé dary. Veľmi si to vážime. Zo srdca Vám ešte raz ďakujeme. Sme nesmierne radi, že sa nájdu dobrí, srdeční ľudia, ktorí vedia pomôcť v ťažkej situácii. Všetkým prajeme všetko dobré a veľa zdravíčka.

Vy nám umožňujete byť spolu každý deň 6 hodín.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?