Menu

Pomôžme pani Marte skvalitniť život a zabezpečiť prenosný kyslíkový prístroj

Trvanie výzvy: 6. júna 2024 - 31. augusta 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Zakúpenie prenosného kyslíkového prístroja

Príbeh

Pomôžme pani Marte skvalitniť život a zabezpečiť prenosný kyslíkový prístroj

Pani Marta má veľké problémy s dýchaním, a stanovenú diagnózu bronchiálna astma stredne ťažkého stupňa. Musí používať popri liečbe aj domáci kyslíkový prístroj. Ten je však neprenosný a na to, aby nebola pani Marta neustále zavretá len medzi štyrmi stenami, a mohla vyjsť von, potrebovala by si zabezpečiť prenosný kyslíkový prístroj. Ten je však finančne náročný. Pomôžme pani Marte skvalitniť jej život.

Dobrý deň, viem že je tu neskutočne veľa výziev a príbehov ľudí, ktorý sú v situáci ,,neviem ako ďalej,, ale skúsim aj ja vás dobrých ľudí požiadať o pomoc. Do 50 rokov som bola  vitálna invalidná dôchodkyňa so zdravotnými problémami pracovala som, starala sa o svoje zdravie tak, aby sa diagnózy nezhoršovali, ale aspoň boli stabilizované. Medzi hlavnú diagnózu som mala chochp 2 stupeň + bronchialna astma. Pred  tromi rokmi ma zastihol  tak ako  povädčšinu ľudí na celom svete covid 19 a odvtedy to ide dolu vodou. Moja diagnóza sa  zmenila na chochp 3 stupeň gold diery na pľúcach, takže som zostala na kyslíku. Z vitálnej ženy sa zrazu stala stará žena, ktorá nevládze chodiť, rýchlo sa zadýchava a hlavne zmizol  úsmev  z tváre. Stále sa snažím  bojovať, lenže  môj svet sa zastavil na mŕtvom bode, nemôžem nikam chodiť, nakoľko sa  rýchlo  zadýcham, z 24h prekašlem 20h, sú tam ťažké záchvaty kašlu, ktoré mi spôsobili inkontinenciu 3 stupňa a psychické problémy.

Prosím dobrých ľudí, strašne túžim ešte žiť aj mimo 4 stien, o zbierku na prenosný kyslíkový prístroj a nejaké tie peniažky, naviac na liečebný pobyt v Tatrách alebo aspoň víkend, veľmi by mi pomohol horský vzduch. Zo srdiečka veľmi pekne ďakujem za prečítanie môjho  príbehu až do konca. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?