Menu

Postavím sa na nohy

Trvanie výzvy: 19. apríla 2021 - 31. augusta 2021

Cieľ výzvy

Rehabilitácie v Maďarsku

Autor výzvy

Príbeh

Postavím sa na nohy

Dobrý deň, volám sa Martin Čoltko. V dôsledku úrazu pri práci som ostal pripútaný na invalidný vozík a moja rodina prišla tak o príjem. Veľmi by som si prial, aby som sa uzdravil, postavil sa opäť na nohy a mohol sa o svoju rodinu plnohodnotne starať.

Môj príbeh už možno poznáte. Vďaka vám darcovia som už mohol absolvovať rehabilitácie v Maďarsku aj liečbu kmeňovými bunkami v Malackách. Prosím vás teraz o ďalšiu pomoc. 

Všetko sa to začalo nešťastnou nehodou v roku 2018, kedy sa nám život zmenil od základov. Pri oprave starej vetriesky ma privalilo. Pricviklo ma a aj napriek snahe lekárov ma zachrániť som zostal ochrnutý a odkázaný nielen na invalidný vozík, ale aj na pomoc iných. Už sa nedokážem starať o svoju rodinu, teraz sa musia moje dievčatá starať o mňa.

Každý deň na sebe pracujem, cvičím, snažím sa rehabilitovať. Môj stav sa zlepšuje pomaličky, ale treba neustále cvičiť. Absolvoval som už viacero liečení – rehabilitácie, akupunktúru, liečbu kmeňovými bunkami, ale od môjho vytúženého cieľa postaviť sa na nohy je to ešte ďaleko. Našiel som rehabilitačné centrum v Maďarsku, kam to od nás nemám ďaleko a je to tam oveľa lacnejšie ako na Slovensku. 

Smeštvorčlenná rodina, žijeme zo sociálnych dávok, a preto skúšam požiadať o príspevok na rehabilitácie aj touto cestou. Budem vďačný všetkým, ak ma podporíte v mojej ceste za mojim najväčším snom - postaviťsa na vlastné nohy. Keď sa niekto náhle ocitne v krízovej situácii bez peňazí a podpory, na svet sa pozerá inak, pokornejšie. Pre svoju rodinu si prajem len zdravie a veľmi dúfam, že raz sa opäť budem môcť stať otcom, akého moje dievčatá potrebujú. Ďakujem vám všetkým za pomoc.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?