Menu

Pomoc malej Chiarke bez mamičky

Trvanie výzvy: 5. mája 2021 - 5. mája 2022

Cieľ výzvy

finančná podpora na liečbu malinkej Chiary, zaplatenie pohrebu jej mamičky, finančná podpora otecka, ktorý musí venovať Chiare nadštandardnú starostlivosť

Príbeh

Pomoc malej Chiarke bez mamičky

Chiarka po narodení nedýchala. Bola bez kyslíku viac ako 5 minút, nebilo jej srdiečko. Lekári robili všetko preto, aby ju zachránili. Nakoniec sa im ju podarilo oživiť. Všetci sa modlíme za jej zdravie. Avšak následky môžu byť doživotné.

Život človeka je nevyspytateľný ...

V jeden deň sa tešíte na spoločnú oslavu zrodu nového člena rodiny a naďalší deň sa vám rozpadne celý život.

Malá Chiarka zostala po pôrode bez svojej mamičky, ktorá silno bojovala o život. Lekári robili čo mohli avšak mladú mamičku sa im nepodarilo zachrániť. Boh si ju povolal k sebe.
Chiarka už nikdy nepocíti teplý dotyk svojej maminky.

Chiarka po narodení nedýchala. Bola bez kyslíku viac ako 5 minút, nebilo jej srdiečko. Lekári robili všetko preto, aby ju zachránili. Nakoniec sa im ju podarilo oživiť. Chiarku hneď previezli do Bratislavskej nemocnice (vzdialenej skoro 100km), kde momentálne dostáva terapiu chladom.
Všetci sa modlíme za jej zdravie. Avšak následky môžu byť doživotné.

Keď sa lusknutím prsta rozpadne sen dvoch mladých ľudí o šťastnom živote...
Linduška by mala teraz v máji 27 rokov. Mladá maminka sa na svoje prvé dieťatko Chiarku spolu aj s oteckom veľmi tešili. Neprešiel ešte ani rok od ich posvätného uzavretia manželstva. Tešili sa na svoj spoločný život aj so svojou očakávanou dcérkou.
A zo dňa na den je všetko preč :(


S pokorou v srdci prosíme všetkých dobrých ľudí o finančnú podporu pre malú Chiaru, ktorá prekonala asfyktický syndróm, ktorého následky môžu byť doživotné. 
Zároveň prosíme o podporu
 pre manžela a pozostalú rodinu. Bude to pre nich teraz nie len finančne veľmi náročné (pohreb, nadštandardná starostlivosť o malinkú, hypotéka...). 

Všetkým podporovateľom veľmi pekne ďakujeme za každé jedno eurko <3 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?