Menu

Spoločne to zvládneme

Trvanie výzvy: 9. júna 2021 - 9. júna 2022

Cieľ výzvy

Darované finančné príspevky budú použité na terapie, neurorehabilitácie a liečbu pre autistického synka Adamka, odborné vyšetrenia, cestovné náklady k odborníkom,lekárom a do špeciálnej škôlky a na staroslivosť o deti. Zmiernenie symptómov jeho zdravotných problémov CNS spojenej so zlepšenou konektivitou mozgu bolo by možné podaním kmeňových buniek z krvi z pupočníkovej šnúry a to by bol najväčší sen ,ak by mohol Adamko podstúpiť túto liečbu. Ďakujem pekne všetkým z celého srdca

Autor výzvy

Príbeh

Spoločne to zvládneme

Podpora pri prekonaní ťažkého obdobia pri hľadaní práce, pri financovaní vyšetrení a liečby pre syna Adamka, 6 ročného neverbálneho autistického chlapčeka.

Som mamou dvoch malých detičiek. Počas pandémie som prišla o prácu. To samozrejme poznačilo rozpočet, nielen na bežné výdavky ale aj na úhradu rehabilitácii pre staršieho syna Adamka. Adamko má DETSKÝ AUTIZMUS, prestal úplne bľabotať, už nehovorí ani mama, čo ešte ako ročný vedel , potom prišiel úplny regres. V Centre neurorádiológie podstúpil  náročnú operáciu cievy v mozgu, má už 6rôčkov, no dodnes žiaľ nerozpráva. Popri zdravotných problémoch syna Adamka je to o to náročnejšie skĺbiť prácu a starostlivosť, keďže vyžaduje špeciálnu starostlivosť a je potrebné s ním chodiť na rehabilitácie, ktoré poisťovňa bohužiaľ neprepláca. Veľmi by som mu priala aby vhodným liečením, terapiami sa mu polepšilo.

Ďakujem všetkým za podporu a budeme veriť ,že raz prídu aj pre nás lepšie časy a urobíme kroky vpred spoločne a spoločne to zvládneme!  Za každučký krôčik budeme vďační a moc ďakujeme každému jednému z Vás!

Adamko aj keď bez slov no pozdravuje zo srdiečka. 

Aktualizácie

Poďakovanie za podporu a nádej23. máj 2022

Chcela by som vyjadriť veľkú vďaku úplne všetkým za podporu a nádej. Spoločne to zvládneme a neprestaneme veriť ,že bude dúfajme lepšie. 

Moc ďakujem aj za podporu pre synčeka Adamka. ĎAKUJEME !

Poďakovanie1. dec 2021

Milí darcovia, ďakujeme veľmi pekne každému jednému za doterajšiu pomoc a podporu a za držanie palčekov Adamkovi !

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?