Menu

Prosba o pomoc pre mňa a moje deti

Trvanie výzvy: 7. júna 2021 - 7. júna 2022

Cieľ výzvy

Prosba o finančnú pomoc hlavne na nájomné , jedlo, lieky, šatstvo, dojčenské potreby, škôlku....

Príbeh

Prosba o pomoc pre mňa a moje deti

Dobrý deň. Touto výzvou chcem poprosiť dobrých ľudí o finančnú pomoc pre mňa a moje deti, keďže sme sa ocitli v ťažkej finančnej situacii. Ďakujeme pekne

Dobrý deň. 

Som mamou dvoch detí (5r. a 1r.)žijeme sami v prenajatom byte. . Nakoľko je syn ešte maličký, som s nim na rodičovské dovolenke, čiže som bez zamestnania. . Ma aj zdravotné problémy, ktoré si vyžadujú zvýšenú starostlivosť . Ide o nefrologicke dg. (malrotovane ektopicke obličky, jedna nefunkčná, cysticka..... .) pravidelne navštevujeme nefrologicku ambulanciu v Košiciach. Každa jedna teplota, infekcia močového ústrojenstva môže byť pre nás nebezpecna... S týmto súvisia aj ďalšie náklady ako cesta do nemocnice, na kontroly, lieky atď.... 

Môj príjem je rodičovský príspevok cca 270€ +pridavky 50€, výživné na deti od otca spolu 170€. Ak spocitam výdavky, ostáva nám cca 120€ na mesiac (na zitie) , nehovoriac o tom ze je potrebne kúpiť aj drogériu, oblečenie, dojčenské potreby, zaplatiť škôlku a pod. 

Snažím sa hospodáriť ako viem, no nie vždy vyjdeme mesačne s peniazkami, lebo mnoho krát mame aj výdavky ktoré nečakáme. Preto som sa rozhodla požiadať o pomoc vás ľudí , aby ste nám aspoň fin pomohli.. 

Vopred vám ďakujem za prečítanie a prípadnú pomoc. 

Za každý jeden dar vám budeme vďačný! 

Aktualizácie

Ďakujeme! 25. feb 2022

Dakujem všetkým ktorí nám pomáhajú, či už finančné alebo materiálne. ?????? Veľmi som vďačná a vážim si to. 

Ďakujem 14. okt 2021

Dobrý deň milí darcovia

Zo srdca vám ďakujeme. S vašou pomocou to zvládame lepšie. 

Chcem vás aj naďalej ešte poprosiť o pomoc, nakolko sme sa sťahovali do druhého prenájmu (byt v ktorom sme boli sa  predal a tak som bola nútená hľadať nový prenájom). Ceny prenájmu šli opäť hore, tak platíme znova viac za nájom, a  menej nám ostáva.. Skladali sme aj depozit, ktorý aj vďaka vám darcom som mohla zaplatiť. 

Ďakujem ešte raz. 



Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?