Menu

Nádej a prosba na liečbu kmeňovými bunkami

Trvanie výzvy: 30. júla 2021 - 30. júla 2022

Cieľ výzvy

jedlo, lieky, zdravotné pomôcky, vstup do domu

Autor výzvy

Príbeh

Nádej a prosba na liečbu kmeňovými bunkami

Nadej na pomoc

Dobrý deň. Volám sa Veronika a je mi 49r. Už je tomu 27rokov čo sa starám o svoju mamku. Je ohrnutá  od pása nadol a je 90% ZTP. Začalo sa totým, že  pred 27 rok. Sme chodili od lekárak lekárovi cez cele Košice a nik nevedel mamke pomôcť. Až jednu noc násvolala mamka na ukrutne bolesti s tým, že sa nevie chýbať. Volali sme hneďsanitku a ta zobrala mamku do nemocnice s tým, že išla okamžité na operáciu.Operácia nedopadla dobre a mamka ostala na vozíčku. Je to už 27r. čo somsvojej mamke mamka, dcéra, kamarátka a opatrovateľka. Píšem hlavne preto, žeto nemáme v živote ľahké a potrebujeme  Vašu úžasnú pomoc. Mamke sa pohoršilo ma už rukya hlavne prsty vykrivene, ruky sa už trasu. Treba pomáhať už aj s kŕmením.Proste  ako malé dieťa. Ja tiež mam už poškodenékosti a hlavne kolena. Prijem mamkin je veľmi mali. Pokryje len vyplateniešekov a na živobytie neostáva nič. Preto súrne prosíme o Vašu pomoc nakoľko mamke treba lieky, zdravotný materiálčo je dosť náročné nakoľko len čistiaci jeden sprej stoji až od 6 až 10 eur podľatoho pravé aký majú a na stravu. Veľmi tiež súrne treba opraviť pristup dodvora nakoľko s vozickom je veľmi ťažký prístup a pre nás to je obrovskásuma.  Ja strašné Vám z celého srdcaďakujem, za Vašu úžasnú pomoc. Veľmi ďakujeme.

PROSIM PEKNE POMOZTE AJ MNE S LIECBOU KMENOVIMY BUNKAMI.

Je mi velmi tazke pisat o sebe a prosit o pomoc. Nakolko uz niekolko rokou mam problemi s kolenami ako som uz mala prosbu aj v minulych vyzvach. Bolesti sa stupnuju viav a viac. Ked som chodila po lekaroch bolo mi vysvetlene, ze operacia nieje mozna nakolko nemaju ako prichitit nahradne kosti alebo ako sa to povie pretoze moje kosti prachniveju. Tym ze sa to neda operovat casto mi vyskajuju kolena a dostane sa tam voda ktora sa zapali a velmi to bol. lekar povedal cim viac sa bude voda tahat tzm viac sa bude hromadit a zapalovat. Je to obrovsak bolest. Bolo mi navrnute jedno riesenie a to liecenie kmenovymi bunkami. No zial som to doteraz neriesila az teraz nakolko musim sa starat o mamku a kolena ukrutne bolia a tvori sa zapalova voda. Tato lecba vraj velmi zlepsuje chrupavky klbovych - artozy. najcastejsie sa ponuka tao liecba ak je 1 az 2 stupen poskodenia. Tieto liecebne metody podctupuju najme sportovci co maju po tejto metode velmi dobre vysledky. Mozem aj poukazat nato, ze pred par rok.odvisielala TV Markiza o mojich problemoch s kolenami v Reflexe.

Krasne prosim o surnu pomoc.

Ďakujem veľmi pekne každému čo pomôže a aj nadácií ľudiaľuďom. Ďakujem 

Aktualizácie

Ďakujeme 4. júl 2022

Veľké ďakujem každému čo pomáha. Ďakujeme z celého srdca. 

Ďakujeme 6. jún 2022

Veľmi krásne ďakujem za vašu pomoc. V dnešnej dobe kde všetko neskutočne zdraželo. Ďakujem 

ANJELI3. máj 2022

Ďakujeme všetkým za pomoc 

Veľká prosba 1. apr 2022

Dobrý deň prosím pekne obraciam sa na Vás znova s veľkou prosbou o pomoc. Nakoľko už a ja potrebujem pomoc aby som mohla sa postarať o moju mamku, ktorá mi dala život. Prosím pekné pomôžte. Ďakujem 

Kmeňové bunky a pomoc mamke na vozíčku 4. mar 2022

Dobrý deň milý darcovia. Znova sa na vás obraciam s veľkou prosbou o pomoc. V tejto veľmi ťažkej životnej situácii. Prosím o pomoc. Veľké ďakujem ANJELOM čo pomôžu bez vás to naozaj dáme. Ďakujem 

ANJELI4. feb 2022

Dobrý deň. Strašný smútok mam. Veľmi chcem sa postarať o svoju mamku nakoľko je už na vozíčku už 28r. Som sama na mamku a tak sa to podpísalo na mojom zdraví. Moje kolená sú veľmi opotrebované až tak že vyskakuju a až 2 stupeň rozpadá ia kolenych kosti s tým že operovať sa to nedá nakoľko kosti prachniveju. Jediná možnosť je liečba kmeňovými bunkami. Prosím pekné pomôžte nám. Veľmi chcem sa postarať o mamku a bez Vás to nedáme. ANJELI 

Kmeňové bunky a pomoc mamke na vozíčku 9. jan 2022

Dobrý deň prosím pekne pomôžete mi na liečbu kmeňovými bunkami nechcem ostať na vozíčku potrebujem sa postarať o mamku. Máme iba jedna druhu. Ďakujem každému. 

ANJELI8. dec 2021

Veľmi pekne ďakujeme za pomoc každému.Bez vás to mi dve už nedávame. Prajeme krásne sviatky a hlavne veľa zdravia a lásky. Bez toho to nijak nejde v dnešnej veľmi ťažkej dobe. Ďakujem ANJELOM. 

ANJELI7. nov 2021

Veľké ďakujem všetkým čo pomohli a pomáhajú a veľké ďakujem ľudiaľuďom pretože bez vás to nedáme. Netúžime po zámkoch ale o prežitie. Veľké ďakujem ANJELOM. 

ANJELI6. okt 2021

Veľká vďaka patrí každému čo pomáha a pomôže pretože bez vás to nezvládam ďakujeme veľmi pekne. Naši anjeli. 

Veľká prosba 10. sep 2021

Dobrý deň. Obraciame sa na Vás s Veľmi Veľkou prosbou. Ide o to, že sa v našej obci budú rekonštruovať príjazdovej mostíky do domou popri oprave ciest. Preto by sme veľmi radi aj mi dali do poriadku príjazd do domu nakoľko je vo veľmi dezolátnom stave a nevieme sa z dvora z vozíkom dostať von a do sanitky. Cena by stala približne 380eur.Preto súrne prosíme dobrých ANJELOU o pomoc. Inak by sme mali väčšie náklady. Dozvedeli sme sa to na poslednú chvíľu. Každému Veľké ďakujem za pomoc. 

Nádej 5. sep 2021

Dobrý deň. Chem sa Vám z celého srdca poďakovať za všetko čo pre nás robíte. Bez Vás to nedáme. Ste naša Veľká Nádej na život. Veľké ďakujem. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?