Menu

Zlepšenie životnej situácie, príspevok na potraviny

Trvanie výzvy: 8. septembra 2021 - 8. septembra 2022

Cieľ výzvy

Za peniaze by som kúpila elektrický kotol a potraviny.

Príbeh

Zlepšenie životnej situácie, príspevok na potraviny

Prosím dobrých ľudí o pomoc v ťažkej životnej situácii

Volám sa Kamila a mám 38 rokov. Už niekoľko rokov mám psychickú chorobu. Bola som vo viacerých psychiatrických nemocniciach. Naposledy 2 mesiace v Hronovciach. Mám dve deti, ktoré však boli pridelené pred 7 rokmi otcovi kvôli mojej neschopnosti postarať sa o ne. Bývajú v inom meste a nemám s nimi žiadny kontakt. 

Bývam so svojím mužom v dedine pri Veľkom Krtíši. Dostávam invalidný dôchodok 183 eura z toho platím 50 euro výživné na deti.  Dôchodok dostávam 14-ho v mesiaci a už koncom mesiaca mi neostane na stravu. Muž keď všetko poplatí, spolu nám ostane 200 eur na stravu. Muž má tiež nvalidný dôchodok. Chcela som si nájsť prácu. Nikde ma nechcú a doktor mi ju kvôli môjmu stavu neodporúča. 

Veľmi by som si priala lepšie bývanie. Bývame v dome od obci. Bývame v jednej izbe vsetko je stare behaju tu mysi potkany, nemame kupelku ani zachod len vonku latrinu. Sú tu plesne. Steny su popukané treba vsetko prerobit. Dobrí ľudia nám darovali vaňu, ale vodu si zohrievame v romo práčke, lebo nemáme teplú vodu, nemáme kotol na elektrinu.Svokra ma jednu izbu a my jednu a kuchynu malu a dole je pivnica a dielna to je jedna miestnost tam je aj vaňa.

Veľmi by som bola vďačná za potraviny a hygienické prostriedky a kotol na elektrinu na teplú vodu.  

Aktualizácie

Ďakujem krásne za pomoc všetkým3. sep 2022

Moja výzva čoskoro končí, prosím napíšte mi ako ju predĺžiť. Stále potrebujeme materiálnu pomoc. Ďakujem. Veľmi ste mi pomohli. 

Ďakujem krásne za pomoc všetkým29. dec 2021

Ďakujem všetkým za doterajšiu pomoc. S vašou pomocou som si mohla kúpiť nový vysávač, keďže starý sa pokazil a dva vankúše. Niečo som minula aj na potraviny. Veľmi mi pomáhate.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?