Menu

Prosím o pomoc

Trvanie výzvy: 16. septembra 2021 - 30. novembra 2021

Cieľ výzvy

úhrada depozitu, strava

Autor výzvy

Príbeh

Prosím o pomoc

Rád by som oslovil všetkých dobrých ludí,čo sú ochotný pomoct starému človeku

Ako som už začal úvodnými slovami ,velmi rád by som požiadal o pomoc ,o finančnú pomoc. Aj napriek mojmu veku som pracovitý človek a za roky života mám za sebou toho naozaj vela. Či už dobrého alebo zlého.
Volám sa Zdeno a mám 63 rokov. Pracoval som v občianskej hliadke mesta ,snažil sa byt osožný spoločnosti. Od apríla som už dochodca a aj napriek tomu som ešte pracoval. Rád by som si oddýchol no finančná situácia ma nútila chodit nadalej do práce. Dochodok mám nízky a nestačí mi na prežitie. Kedže pracovný pomer s mestom mi bol ukončený . Znižovanie stavov na základe korony,nedostatku prostriedkov na uhrady zamestnancov bohužial i to je dosledok pandemie okrem iných,ktoré má na svedomí. príjem zo zamestnania mi neuveritelne chýba a musím povedat ,že vždy som cítil ,že dochodcovia su na Slovensku ukracovaní a na prahu chudoby a teraz patrím knim. Bývam v domove, pre bezdomovcov no velmi rád by som odišiel do podnájmu. Na uhradu prvotného depozitu však nemám a Preto prosím o akýkolvek príspevok ,ktorý mi pomože.
Vopred všetkým dakujem

Aktualizácie

Ďakujem27. okt 2021

Rád by som sa poďakoval za prvé príspevky, ktoré mi na výzvu boli darované. Nesmierne si vážim pomoci ,ktorej sa mi dostalo. Verím, dúfam, že snáď sa ešte nájdu darcovia, ktorý dopomôžu k naplneniu príbehu. Veľká vďaka. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?