Menu

Večer talentov

Trvanie výzvy: 20. septembra 2021 - 31. decembra 2021

Cieľ výzvy

ieto príspevky budú využité na profesionálne ozvučenie, osvetlenie podujatia, jeho šírenie prostredníctvom kvalitného vizuálu, podporu umelcov a udržiavanie myšlienky aj na samostatnej platforme

Autor výzvy

Príbeh

Večer talentov

Touto výzvou chceme podporiť začinajúcich, neprofesionálnych umelcov, ktorí sú nadaní, ale zatiaľ sa im nepodarilo zviditeľniť sa.

Veríme, že každý talent má byť odkrytý, rozvíjaný a podporovaný. Nie každý však má príležitosť predstaviť svoju tvorbu či zručnosť publiku. Preto sme vytvorili festival, otvorený začínajúcim a neprofesionálnym umelcom, počas ktorého sa môžu odprezentovať, nabrať nové skúsenosti, vzájomne sa inšpirovať, či vytvoriť spolupráce. A samozrejme pripraviť bohatý program pre návštevníkov.
    Pre to, aby týchto umelcov mohlo vidieť čo najviac ľudí, chceme pripraviť festival na báze dobrovoľného vstupného. A na to potrebujeme vás. Radi by sme podporili začínajúcich a neprofesionálnych umelcov na ich ceste. Určite ste počuli hlasy mnohých známych umelcov, ktorí mali počas obdobia posledných dvoch rokov veľké problémy o čo ťažšie sa vo svete predstavia tieto nové telesá. 
    Pre to, aby  mohol byť tento festival otvorený bezplatne, potrebujeme aj vašu pomoc. Stačí, ak nám prispeje 300 ľudí sumou 3€. 3€ je suma, ktorú bežne miniete na kávu alebo nejakú maličkosť.  Tieto príspevky budú využité na profesionálne ozvučenie, osvetlenie podujatia, jeho šírenie prostredníctvom kvalitného vizuálu, podporu umelcov a udržiavanie myšlienky aj na samostatnej platforme. Pomôžte nám pomáhať.
Ďakujeme!


Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?