Menu

Pomoc pre Erika, ktorý má detskú mozgovú obrnu

Trvanie výzvy: 8. novembra 2021 - 8. novembra 2022

Cieľ výzvy

Na rehabilitačné pomôcky, vitamíny, rehabilitácie, masážne krémy hlavne na svalstvo a chrbticu..

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc pre Erika, ktorý má detskú mozgovú obrnu

Volám sa Erik Śimo narodil som sa s diagnoziou DMO nedokážem sa sám najesť , napiť ,neviem rozprávať , sedieť chodiť mám aj epileptické záchvaty a najhoršie je ked mamke neviem povedať čo ma bolí. Mamka ma dva krát týždenne vozí do denného stacionára .Milovala svoju prácu v ktorej musela dať výpoved aby sa mohla starať o mňa 24 hod .Má to so mnou niekedy ťažké a je ta najlepšia mama na svete .

Volám sa ERIK som ťažko chorý a moja   diagnoza  znie detská mozgová obrna .Som odkázaný na pomoc  mojej obetavej mamky ,ktorá sa stará o mňa 24 hod.  Moje postihnutie  je 80 % a som zaradený v 6  najvyšší stupeň .Mám skoliozu chrbtice a používam invalidný vozík .Preto prosím dobrých  ludí o pomoc pri dokúpení  plienok , masážneho   kresla, ktorý sa mi zlomil , minuli sa mi vitamíny , maste  na  dekubity  masážne  krémy  a dokúpenie  rehabilitačných pomôcok .Vopred všetkým srdečne dakujem váš  ERIK .

Aktualizácie

Velká prosba o pomoc pre ERIKA..25. okt 2022

Obraciam sa na vás  s prosbou o pomoc pre Erika  , ktorý je na vozíčku má DMO a mnohé iné diagnozy , ako je napr. epilepsia .Teraz je opäť chorý má chrípku bojujeme s ňou  berie už druhé antbiotika , probiotika je dosť zahlienený a najhoršie je to, že nevie rozprávať  a  ani ukázať ,  čo presne ho   ešte bolí. Mali sme  ísť na rehabilitáciu  museli sme ju preložiť , tak verím  že v novembri pôjdeme. Milý darcovia chcem vás poprosiť o pomoc  dokúpenie  plienok  , vitamínov , masážných krémov a potrebuje nový invalidný vozík , lahšie skladatelný ako máme teraz .Dakujem  velmi  ale velmi, všetkým vopred za pomoc .

Velká prosba o pomoc pre ERIKA .25. sep 2022

Obraciam sa na vás  s prosbou  o pomoc  pre môjho syna ERIKA, ktorý má  ťažší  priebeh DMO a mnohé iné diagnozy , epilepsia  atd. jeho starostlivosť je  dosť náročná . Prekonal  ťažší priebeh covidu  a zostali aj následky   z ktorých  sa ešte stále zotavuje a tyka sa to dýchacích ciest  absolvovali  sme  dva krát liečenie  , ktoré musíme   ešte absolvovať , chrup  sa mu po covide  viditelne  začal kaziť a preto sa musí podrobiť  chirurgickým zákrokom pod narkozou . Má aj zápaly moč.ciest je to ťažké  kedže nevie rozprávať  a neviem čo ho bolí , trápi. Prosíme   ak môžte pomôžte došli nám plienky, vitamíny, probiotika , masážne krémy a materiály k dennej potreby . Vopred vám všetkým dakujem  za akúkolvek pomoc..

Prosba o pomoc pre syna Erika..24. aug 2022

Prosím dobrých ĺudí o pomoc pre mójho syna Erika , ktorý má diagnózu DMO a mnohé iné diagnózy  a jeho starostlivosť je 24 hod . Čoskoro ideme na rehabilitačný pobyt  a budeme potrebovať dokúpiť mnohé veci oblečenie ,ale hlavne  plienky , vitamíny , masážne krémy  , na  dekubity  atď. Kedže je nechodiaci a  nevie sa sám o seba postarať,  musím ho doprevádzať a platiť za seba . Veĺmi pekne ďakujem všetkým vopred , ktorí prispejú a pomóžu finančne hlavne  Erikovi. 

Velká prosba o pomoc pre ERIKA..21. júl 2022

Dobrý deň obraciam sa na vás s prosbou pre pomoc pre mojho chorého ERIKA , ktorý  má mnoho  diagnoz hlavne DMO, krmim ho, prebalujem, polohujem , prebalujem skrátka ako sa povie 24 hod.starostlivosť . Došli nám plienky , ktoré nevystači na mesiac  , vitamíny, masážne krémy čoskoro  navštívime  rehabitačne  centrum,  kde  bude  cvičiť  a kedže  sa sám nevie o seba postarať  musím  ako jeho opatrovatel  isť s ním . Vypovedalo nám masážne polohovatelné  kreslo a preto vás prosíme  o pomoc  pri jeho  zakúpení.. Vopred  vám všetkým dakujeme, ale velmi..

Prosba o pomoc pre syna Erika..20. jún 2022

Milý darcovia obraciam sa na vás s prosbou o pomoc pre mójho syna Erika, ktorý má DMO a mnohé iné diagnozy. Jeho opatrovanie je náročné  aj po finančnej stránke dosť nákladné. Momentálne sme na pobyte,  kde sa doliečuje po covide. Ako som spomínala  je ležiaci, krmim ho  , prebaĺujem a momentálne potrebujeme nové kreslo , ktoré mu doslúžilo, potrebujeme dokúpiť plienky , masážne krémy , vitamíny je toho viac,  ale najviac teraz potrebujeme  to polohovateĺné masážne kreslo. Všetkým darcom vopred  veĺmi ďakujem , ktori prispejú a doposiaĺ prispeli.

Velká prosba o pomoc pre ERIKA .19. máj 2022

Milý darcovia obraciam sa na vás s prosbou o pomoc pre môjho syna ERIKA  , ktorý ma detskú mozg.obrnu je nechodiaci.. Jeho opatera  je náročná a kedže je  často chorý vela peňazí ide na lieky , vitamíny, krémy na svalstvo a pod. Vo februári prekonal ťažší priebeh covidu , išlo mu o život a teraz  sa jeho zravotný stav zhoršil i ked nieje  už v ohrození života ,ale trápia  ho infekcie  nosných dutín a bacil E COLI .Preto vás prosím o pomoc pri dokupení plienk  ,  probiotík , krémy na dekubity  v júny sa chystáme na liečenie a ja ako matka ho budem sprevádzať a platiť si pobyt.. Vopred všetkým dakujeme z celého srdca..

Velká prosba o pomoc..18. apr 2022

Milý darcovia  obraciam sa na Vás s prosbou  o pomoc pre syna ERIKA , ktorý  má ťažký stupeň DMO a vyžaduje  24 hod.opateru .To znamená  krmenie, prebalovanie, polohovanie , kúpanie , masírovanie je na vozíčku a o to je to ťažšie. Kedže  cvičenie  len  trošku pomáha, chceme  vycestovať do zahraničia a nasadiť mu liečbu v Delfináriume  a verím  že mu pod jedným tento vzduch aj  pomôže , kedže má často zapálené dutiny .Budeme velmi vdačný  za  každé euro , aby sme potom mohli vycestovať..Dakujem velmi pekne už vopred  všetkým ludom , ktorí prispejú..

Velká prosba o pomoc pre ERIKA .18. mar 2022

Obraciam sa na vás  s prosbou o pomoc pre syna ERIKA  , ktorý má DMO a iné diagnozy .Dva roky  sa nám covid vyhýbal a nedávno nás dobehol  , my sme ako tak z toho vonku ,ale ERIK je stále ohrozený a lieči sa dalej mal ťažší priebeh  kedže je ležiaci a s dutinami stále bojujeme . Prosím dobrých ludí o pomoc došli  nám plienky , potrebujeme vymeniť staré paplony , vankúše za  antibakteriálne paplony za nové ,  pokazilo sa nám masážne kreslo ,  treba nám dokúpiť vitamíny , masážne krémy  ... Za  pomoc vám vopred všetkým srdečne  dakujeme .

Prosím pomôžte ERIKOVI.17. feb 2022

Obraciam sa na vás  s prosbou o pomoc pre ERIKA, ktorý je vážne chorý má DMO . Jeho opatera je náročná či už po fyzickej stránke, tak aj po finančnej . Som s ním doma na plný úväzok a navštevujeme rehabilitačné strediská , liečenia a pod.   sú finančne náročné a každé euro pomôže hlavne čo sa tyka pobytov , nakúpenie plienok , vitamínov , liekov, masážných krémov a pod. Budeme velmi radi ak nám finančne  pomôžete  a vopred vám všetkým velmi pekne dakujeme ..

Velká prosba o pomoc pre ERIKA..17. jan 2022

Obraciam sa na vás  s prosbou o pomoc  pre  ERIKA , ktorý  má DMO a mnohé iné diagnozy. Jeho  opatera  je velmi náročná či už po fyzickej stránke alebo finančnej stránke . Ja nepracujem  ani nemôžem kedže si  vyžaduje 24 hod opateru . Potrebuje mnohé materiálne vecí dokúpiť hlavne  plienky , vitamíny ,  krémy ,obvazy  , probiotiká, masážne krémy a rehabilitačné pomocky. Vám všetkým, ktorí pomôžete a prispejete  vopred  srdečne dakujeme.

Prosím pomôžte ERIKOVI.14. dec 2021

Obraciam sa na vás  s prosbou  o pomoc pre  syna   ERIKA , ktorý má DMO  a mnohé iné diagnozy . Kedže je plienkový a jeho prídel na mesiac nestačí potrebujeme dokúpiť plienky  , masážne krémy , vitamíny idú vianoce chceli by sme mu urobiť radosť  a nakúpiť oblečenie z ktorých vyrástol , hračky  a mnohé iné potrebné veci. Vopred všetkým srdečne  dakujeme  a prajeme krásne sviatky .

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?