Menu

Pomoc v núdzi

Trvanie výzvy: 6. decembra 2021 - 6. decembra 2022

Cieľ výzvy

Palivo, teplé oblečenie, potraviny na vianočnú večeru, vianočný stromček a darčeky od Ježiška.

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc v núdzi

Dobrý deň, veľmi pekne by som vás chcela poprosiť o vašu pomoc, nakoľko sa nachádzam v ťažkej životnej situácii, momentálne som bez práce bez príjmu, veľmi pekne by som vás chcela poprosiť o pomoc pre Syna, a brata, za vašu podporu by som zakúpila synovi oblečenie do školy, školské potreby, taktiež bratovi oblečenie, obuv, a potraviny pre celú rodinu, na každý deň (teplá strava) veľmi pekne vám ďakujem a prajem všetko dobré a veľa zdravia.

Dobrý deň, volám sa Iveta, touto cestou by som vás chcela srdečne poprosiť o pomoc, pre môjho mentálne postihnutého brata Deniska, a Synčeka Adrianko, nás príbeh sa začína takto... Som matka jedného Syna aďka ktorý má 10rokov, ocitla som sa v núdzi bez práce bez príjmu, žijeme zo synom na jednom dvore s rodičmi máme jednu miestnosť ktorú mame za izbu či kuchyňu, ako každá Matka snažím sa ako môžem... Ale bohužiaľ tento krát som na dne ?? obraciam sa na vašu pomoc milí darcovia veľmi pekne by som vás chcela poprosiť nech ma s vašou pomocou môj Syn teplo domova, teplú stravu, a teplé oblečenie, potrebovali by sme aj vianočný darček či ozdoby čo kolvek všetko sa nám zíde, naša momentálna situácia je veľmi ťažká, príbeh o bratovi, môj brat sa Volá Denis do 18 rokoch bolo všetko v najlepšom poriadku, ale neskôr začala veľká zmena na jeho správanie sme zistili ze niečo nieje v poriadku, veľmi sa nám zmenil ?? je mentálne postihnutí nieje stravu, má rozum ako 6 ročne dieťa, Denis ma 32rokov, no moji rodičia to majú ťažké, otec Ladislav keď bol mladý pracoval ďalej chodil na zber železa snažil sa ako mohol, aby sme mali to čo majú ostatné deti, či nejakú hračku, alebo veci do skoli, teplú stravu, no ako roky idú zdravie neslúži, chodil pešo veľké dlhé km stim pádom nám ochorel lieči sa na psychiatrii, má problém s tlakom, psychika nefunguje, momentálne si vybavuje dôchodok, matka  opatrovateľský príspevok na brata, stoho ma veľmi veľa výdavky, chcela by som im takto pomôcť samozrejme s vašou podporou bola by som vám veľmi vďačná, za peniažky by si zakúpili tiež palivo či uhlie nech má brat teplo domova ako môjmu synovi, a potraviny pre rodičov, suchú stravu pre deniska, idú Vianoce nemáme stromček ani na vianočnú večeru ci nejaké maličkosti (darčeky) dúfam že sa na nás šťastie usmeje a príde aj knam Ježiško ?? vopred vám veľmi pekne ďakujem aj za mojich rodičov či brata, prajeme veľa zdravia darcom a taktiež portálu ľudia ľuďom. S pozdravom ivetka zo Synčekom Adriankom. 

Aktualizácie

Prosíme o pomoc. 1. dec 2022

Milí darcovia zo srdca vás prosíme o pomoc ktorú veľmi potrebujeme, nachádzam sa vo veľmi ťažkej situácii... Vaša pomoc by nám veľmi pomohla nakoľko idú sviatky a mi nič nemáme, aďko by si priaľ pod vianočný stromček nový telefón, chcela by som vás milí darcovia poprosiť ak by sa našiel darca ktorý by splnil sen aďkovi boli by sme vďačný, prajeme vám všetko dobré a krásne sviatky. 

Prosíme o pomoc. 4. nov 2022

Milí darcovia, zo srdca vás prosíme zo Synom Aďkom, o pomoc ktorú veľmi potrebujeme, s vašou pomocou by som chcela zakúpiť lieky, a potraviny na každý deň aj do školy na desiate, moc vás prosím o vašu pomoc, momentálne je to zlé u nás... Aďko by Potreboval aj teplé oblečenie nakoľko nemá bundu a teplú obuv, ak by sme mohli vás pekne poprosiť ?? bola by som vám zo srdca vďačná, Vopred ďakujeme a želáme všetko dobré. 

Milí darcovia 4. okt 2022

Zo srdca sa vám chceme poďakovať, za každy vás dar, v týchto ťažkých dňoch nám to veľmi pomôže, patrí vám veľká vďaka, a som rada že sa nájdu dobrý ľudia ktorý nás vedia pochopiť, veľka vďaka. 

Veľká prosba 2. sep 2022

Milí darcovia, srdečne vás prosíme o pomoc pre Adriána, ak by sa našiel darca ktorý by zo srdca zakúpil Adkovi oblečenie, stravu, potraviny, a školské potreby, nakoľko som v núdzi bez práce, vás prosím o pomoc, kľudne aj osobná návšteva. Bola by som vám veľmi vďačná tak isto aj aďko, ďakujeme. 

Vrúcna pomoc pre Syna 30. júl 2022

Dobrý deň, milí darcovia veľmi pekne by som vás chcela poprosiť o pomoc pre Syna, na zakúpenie školských potrieb, vyplatenie obedov, a kúpu oblečenia obuv, ak môžme pekne poprosiť, za každy vás dar sme a budeme vďačný ?? zároveň vás prosím o pomoc na zakúpenie Torty pre Adka k 11Rôčkám 7.8. Aug, moc krát vám ďakujeme. 

Prosba k dobrým ľuďom o pomoc. 26. máj 2022

  • Dobrý deň, milí darcovia srdečne vás prosíme zo Synčekom Adriankom o pomoc, ak môžme poprosiť? Adrianko by veľmi potreboval letné oblečenie, obuv botasky, zároveň by sme potrebovali nákup potravín, hygieny, som v núdzi preto sa obraciam na vás zo srdca, aďko by veľmi chcel íct pozrieť vlastne si spraviť výlet do bojnice ZOO zvieratká ktoré má veľmi rád no bohužiaľ mu to ja nemôžem dopriať nakoľko som bez práce bez peňazí ?? obraciam sa na vás milí darcovia s veľkou prosbou pre Syna, zároveň vám prajeme všetko len to dobré, veľa zdravia, nech sa vám darí, dúfam že niekto z vás milí darcovia vyčarí aďkovi úsmev na tvári. ĎAKUJEME. 

Prosba o pomoc 20. apr 2022

Dobrý deň, milí darcovia veľmi pekne by sme vás zo Synčekom chceli poprosiť o pomoc, veľmi by nám to pomohlo, nakoľko sa nachádzam v ťažkej situácii v núdzi... Vopred vám ďakujeme a prajeme všetko dobré. 

Prosím pomôžte. 17. mar 2022

Dobrý deň, milí darcovia srdečne vás prosíme o pomoc ktorú veľmi potrebujeme, sme pozitívny na covid, ak môžeme poprosiť veľmi nám vaša podpora teraz pomôže, na zakúpenie lieky, vytaminy, ovocie, potraviny, za každy vás dar vám budeme vďačný ??prajeme veľa zdravia. 


Veľmi pekne vás prosím o pomoc 18. feb 2022

Milí darcovia, veľmi pekne by som vás chcela poprosiť o pomoc ktorá by putovala pre Syna a môjho Brata, nakoľko som bez práce a príjmu, za vašu podporu by som zakúpila Synovi oblečenie do školy, školské potreby, taktiež Bratovi oblečenie, potraviny pre celú rodinu, a ak by sa podarilo aj drevo nakoľko kuríme na kachlach na ktorých varím bez dreva to máme ťažké, ak nemám drevo nemám kde variť... S vašou pomocou by som chcela spraviť nákup ktorý by nám pomohol, a mali by každý deň teplú stravu, Vopred ďakujeme. 

Poďakovanie 17. jan 2022

Milí darcovia, veľmi pekne vám ďakujeme, za vašu pomoc či osobná návšteva, alebo finančná podpora, veľmi nám to pomôže, existujú ľudia s veľkým srdcom ktorý poznajú čo je to chudoba, patrí vám veľká vďaka, pozdravujeme. 

Milí darcovia veľmi pekne vás prosím o vašu pomoc17. dec 2021

Milí darcovia, srdečne vás prosíme o vašu pomoc, ktorá by nám v tejto veľmi ťažkej situácii pomohla, s vašou pomocou by sme si zakúpili drevo aby sme nesedeli pri vianočnej večeri v zime ?? a potraviny na vianočnú večeru, obraciam sa na vás s veľkou prozbou, pomôže nám prosím som zúfalá, zo srdca vám budem vďačná verím Bohu že sa na nás šťastie usmeje, prajeme vám veľa zdravia. 

Za každy vás dar vám budeme vďačný. 3. dec 2021

Milí darcovia, za každy vás dar, či finančný príspevok, alebo materiálnu pomoc, vám budeme veľmi vďačný, v týchto ťažkých chvíľach nám pomôže všetko, Vopred ďakujeme a prajeme všetko dobré. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?