Menu

Návrat do sedla

Trvanie výzvy: 10. decembra 2021 - 10. decembra 2022

Cieľ výzvy

Za vašej pomoci vyzbierat potrebné financie na kúpu špecialneho trojkolesového vozíka

Autor výzvy

Príbeh

Návrat do sedla

Pomoc pri kupe špeciálneho elektrického tricyklu

Ubehli už viac ako 3 roky od kedy sa mi stal nepríjemný úraz pri plnení si svojho bajkového sna na severnom pobreží Vancouveru. Pri  páde  som si nešťastne poranil krčný stavec, čo spôsobilo paralýzu môjho tela od krku nadol vrátane jemnej motoriky a straty citu.

Po prebudení sa po náročnej operácii, ma čakalo naučiť sa všetko odznovu. 

Naučiť sa samostatne dýchať bez prístrojov, prehĺtať potravu, zase ju správne dostať von :) , umyť sa, prvé presuny do vozíku a z vozíku a tak ďalej a tak ďalej. Prirovnal by som to ako keď sa dieťa narodí, len s rozdielom, že ja som sa znovu narodil v 30tke :) 

Prekonávať všetky tieto útrapy mi najviac pomáhala a stále aj pomáha rodina, kamoši, a hlavne myšlienky nato, že sa  raz vrátim do sedla a znovu si užijem jazdu v prírode, ktorej sa ani náhodou nemienim vzdať a ktorej som sa venoval väčšinu svojho żivota.

Po 3 rokoch a neustálom cvičení, ktoré je pomerne finančne náročné, cítim, že nastal ten správny čas sa priblížiť trochu bližšie k môjmu snu. Cena tejto mašiny je veľmi  vysoká  kôli tomu, že je presne robená na mieru a vyvinutá tak aby umožňoval pohyb aj ľuďom s obmedzenou hybnosťou nielen nôh ale aj rúk. Toto je  dôvod prečo som sa rozhodol urobiť túto zbierku a požiadal Vás o pomoc zadovážiť tento špeciálny elektrický tricykel, ktorý by mi umožnil vrátiť život späť do starých koľaji.

Za každú pomoc veľmi ďakujem

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?