Menu

Prosba o pomoc v núdzi pre našu rodinu

Trvanie výzvy: 8. decembra 2021 - 8. decembra 2022

Cieľ výzvy

Finančná pomoc v ťažkej núdzi na zaplatenie elektriky, internetu, jedla aspoň pre deti

Autor výzvy

Príbeh

Prosba o pomoc v núdzi pre našu rodinu

Pomôžte nám prosím prekonať ťažkú situáciu, aby sme mohli deťom dopriať Vianoce

Sme Bulhari, zijuci niekolko rokov na Slovensku. Prisli sme sem za pracou, aby sme nasim detom vytvorili lepsi zivot. Mali sme pracu, kupili sme si byt na Slovensku na uver. V case korony sme aj s manzelom stratili pracu. Narastol nam dlh na najommom 2800€ a za tuto sumu predali aukciou nas byt. Zostali sme minuly mesiac bez elektriky a hrozi nam, ze nam vypnu aj internet. Mame dve krasne male deti Magi a Mimi, ktore kvoli skole potrebuju internet. Minuly mesiac sme zili z 51€ z a s drobnou pomocou prilezitostnej jednorazovej prace. Poziadali sme o prispevok v hmotnej nudzi, co je aj s pridavkami na deti 261€ no este ani ten nemame schvaleny, nakolko ten je viazany k prispevku na byvanie, kde sme mali dolozit list vlastnictva. Kedze nas byt predali a vlastnikom na katastri je uz ina osoba, ani nevieme, ci nam aj tento prispevok schvalia. Nevieme si najst pracu aj ked pracovat chceme, ako cudzincov nas na pohovory ani nevolaju, vacsinou to boli kratkodobe brigady platene 3-4€ na hodinu a z toho sme platili este cestovne. Dnes sme v takej tazkej situacii, ze nam hrozi nielen vypnutie elektriky a internetu, no aj to, ze detom nemame na jedlo a na zakladne potreby. Idu Vianoce a ja si neviem predstavit ako ich prezijeme. Cely zivot som bola ja ta,ktora som nezistne pomahala ludom, ktori potrebovali pomoc. Dnes o nu prosím ja Vas. Dakujeme velmi pekne za kazdu pomoc.

Aktualizácie

Pomoc pre našu rodinu 21. dec 2022

Milý darcovia prosime všetkých dobrých ľudí o pomoc blížia sa vianočné sviatky sviatky plné lásky pohody zdravia radosti hojnosti toto všetko vám zo srdca želáme ale zároveň prosíme všetkých dobrých ľudí o pomoc potravinovú ale aj finančnú v tomto ťažkom období ak vám není ľahostajný osud iných a dokážete pomôcť prosím urobte tak aby sme aj mi mohli mať Vianoce lebo bez vašej pomoci to nezvládneme . Zo srdca vám ďakujeme Pán Boh pomáhaj . Krásne Vianoce .

Prosím o pomoc17. jún 2022

situacia sa nezlepsila, mam problem najst si bridadu a vyžiť a zaplatit vsetky poplatky a postarat sa o deti a zabezpecit im vsetko co potrebuju, prosime, aby ste nam pomohli vysporiadať sa s touto náročnou situáciou

Ďakujeme pekne každý dar31. jan 2022

Milí darcovia, ďakujeme veľmi pekne za každý dar, ktorý ste nám poskytli, vážime si Vaše príspevky, ktorými prichádza nádej do našich životov. Ešte raz veľmi ďakujeme.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?