Menu

Pomoc pre post-covidového onkologického pacienta

Trvanie výzvy: 29. decembra 2021 - 28. februára 2022

Cieľ výzvy

Finančná pomoc na ochranu pred COVIDOM-19 pre onkologického pacienta, kúpu liekov a vitamínov a na prepravu na vyšetrenia do nemocnice

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc pre post-covidového onkologického pacienta

Nakazil som sa vírusom Covid-19 spolu s manželkou. Priebeh ochorenia bol ťažký. Na základe post-covidového vyšetrenia pľúc mi bola diagnostikovaná rakovina pľúc, čo má obmedzilo na plnohodnotnom živote, vrátane financií, ktoré musíme spolu s manželkou do liečby a ochrany investovať

Nakazil som sa Covidom -19 spolu s manželkou. Priebeh ochorenia bol u oboch ťažký. Na základe postcovidového vyšetrenia pľúc mi bola diagnostikovaná rakovina pľúc, čo ma obmedzilo na plnohodnotnom živote, vrátane financií, ktoré musíme spolu s manželkou do liečby investovať.  

Od pozitívneho PCR testu sa naša rodinná finančná situácia zhoršila. Manželka má cukrovku, takže musíme finančne pokryť úhradu jej liekov a tiež mojich. Môj zdravotný stav pred Covidom nebol dobrý, nakoľko som prekonal infarkt. Obaja platíme za lieky z dôchodku ktorý dostávame, covid-19 a rakovina pľúc to zhoršili a na vyžitie nám tým pádom zostávajú len malé sumy, kvôli ktorým si nedokážeme zabezpečiť ani teplo v dome. 

Opätovné nakazenie sa Covidom-19 by v mojom prípade mohlo znamenať aj smrť, preto musím chrániť svoje zdravie v maximálnej možnej miere, nakoľko sa očkovať nemôžem kvôli chorobe, kupujem si pravidelne vhodné vitamíny, necestujem hromadnou dopravou ale len autom, taxíkom. 

Kvôli tomu, že sú sanitky teraz počas Covidu-19 zaneprázdnené, si musím prepravu na vyšetrenia spojené s rakovinou platiť sám a nemocnice do ktorých na vyšetrenia chodím, sú vzdialené od môjho bydliska 35Km tam a 35 naspäť.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?