Menu

Prosba o pomoc po Covide-19

Trvanie výzvy: 29. decembra 2021 - 31. decembra 2022

Cieľ výzvy

Vyzbierané peniažky by som použil na lieky, vitamíny, stravu a výdavky bývania ako je nájom, elektrika, voda a plyn

Autor výzvy

Príbeh

Prosba o pomoc po Covide-19

Zo srdca vás prosím o pomoc

Dobrý deň volám sa Martin mám 33r pochádzam momentálne z Levickeho okresu touto formou by som chcel poprosiť všetkých dobrých ľudí o pomoc príspevkom 1 eura či zdieľanie nášho príspevku v mojom živote nás postihlo už veľa toho no ani sme nepomysleli že aj na nas príde covid pretože sme sa veľmi snažili aby sme sa obišli práve stouto zákernou chorobou nakoľko už ich máme viac ako dosť. Starám sa o maminu a neter ktorá je od malička s mojou mamou, mamina je po niekoľkých operáciách je na invalidnom vozíku s mnohými diagnózami. zdravotné je na tom veľmi zle takže je odkázaná na pomoc inej osoby či už vozenie po lekároch alebo príprava liekov a podobne neterka má 24 hodinovú starostlivosť nakoľko má 75% zrakoveho postihnutia ťažkú epilepsiu mentálnu retardaciu najvyššieho stupňa a takto by som mohol pokračovať, v skratkosti niečo o mne tento rok sa aj mne zhoršil zdravotný stav a tak po lekárskych vyšetreniach takmer dvojročnej liečbe som bol uznaný ako plný invalidný dôchodca čiže nemáme to vôbec jednoduché a žiaľ si plne uvedomujem že bez pomoci dobrých ľudí to vôbec nezvladneme 6.12. sme sa stali pozitívnymi na covid nikdy som túto zákernú chorobu nepodceňoval . Žiaľ dôsledky po prekonaní covidu a po covidove príznaky sú ešte horšie už nikdy sú není vaše pľúca také ako predtým zákerná choroba nás poznačila v každom smere sťažené dýchanie bolesti svalov a mnoho iného. žiaľ v takomto stave si ťažko nájsť prácu a preto som sa rozhodol požiadať dobrých ľudí o Pomoc za každé jedno euro sme či zdieľanie sme veľmi vďačný každému darcovi. Pri písaní príspevku som si dovolil sa obrátiť na portál ľudialudom s nádejou že ešte existujú dobrý ľudia a pán Boh vyslisi našu prosbu. Ďakujeme krásne spozdravom Martin želáme vám všetkým krasne požehnané prežitie vianočných sviatkov. .

Aktualizácie

Milý Darcovia vrúcne vás prosíme o pomoc 19. dec 2022

Milý darcovia prosime všetkých dobrých ľudí o pomoc blížia sa vianočné sviatky sviatky plné lásky pohody zdravia radosti hojnosti toto všetko vám zo srdca želáme ale zároveň prosíme všetkých dobrých ľudí o pomoc potravinovú ale aj finančnú v tomto ťažkom období ak vám není ľahostajný osud iných a dokážete pomôcť prosím urobte tak aby sme aj mi mohli mať Vianoce lebo bez vašej pomoci to nezvládneme . Zo srdca vám ďakujeme Pán Boh pomáhaj . Krásne Vianoce .

Milý Darcovia15. nov 2022

Touto cestou by som sa chcel poďakovať všetkým ktorým osud skomnych ľudí nieje ľahostajný zo srdca vám ďakujeme za každý vyzbierany dar ..

Milý Darcovia patrí vám veľké ďakujem za každý dar . A preto vám z celého srdca ďakujem že vám nie je ľahostajna situácia ľudí ktorý sú odkázaný na pomoc od iných .9. apr 2022

Milý darcovia patrí vám veľké ďakujem za každý jeden dar a preto vám z celého srdca ďakujeme že vám nie je ľahostajna situácia ľudí ktorý sú odkázaný na pomoc od iných .

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?