Menu

Terapie pre Kristiánka

Trvanie výzvy: 5. januára 2022 - 15. decembra 2022

Cieľ výzvy

Absolvovať rehabilitácie, hipoterapie, logopediu a podpornu liečbu

Príbeh

Terapie pre Kristiánka

Absolvovať rehabilitáciu,logopediu a hipoterapiu

Downov syndrom nieje postihnutie, ale už to je štýl života u nás. Maťdieťa so špeciálnymi potrebami vyžaduje veľkú dávku zodpovednosti a dôvery v život ako taký.

Odkedy sa Kristiánko narodil , robíme všetko preto aby napredoval. Pre nás bude vždy ten najkrajší, najšikovnejší, ktorý úsmev rozdáva na všetky strany.Vybrali sme si spôsob života -Downov syndrom -a kráčame spolu na tejto ceste.

Kristiánko je 4,5 ročný chlapček , ktorý má globálnu hypotóniu s výraznou kĺbnov hypermobilitou, Deti, ktoré sa narodia s Downovým syndrómom, majú oneskorený nielen motorický, ale aj verbálny a sociálny vývoj. Podarilo sa nám trochu posilniť tú motorickú stránku , tak tento rok sa zameriavamena tú rečovú obllasť.

Kiko v auguste mal 4 roky Dlhá cesta za nami , ešte dlhšia pred nami. Je to bojovník , zvláda cvičenia často aj bez plaču. Ale už by sme mu chceli aj rozumieť , samozrejme cvičíme naďalej , ale už by sme potrebovali sa naučiť aj pár slov......možno často aj on by nám chcel povedať niečo, ale neide to. Po absolvovaní rehabilitačných pobytov vždy je pevnejší a svaly merateľne narastú . Ale potrebujeme pridať viac logopedie....toto nám umožňujú v Hendicentre,kde by sme veľmi radi aj tento rok  tišli a naučili sa veľa nových vecí . Kedže všetko niečo stojí , totiž poisťovne prispievajú len veľmi málo , na niektoré terapie vôbec ,sme sa obrátili na Vás všetkých. 

Kristiánko sa narodil síce s extra chtomozomom, čo je genetický stav , ale urobíme všetko,aby dosiahol v určitých činnostiach samostatnosť,aby bol v živote čo najmenej odkázaný na pomoc druhých.

S úctou a pokorou Vás prosíme o finančný dar, ktorý premeníme na pomoc konkrétnu, adresnú, hmatateľnú, zážitkovú. Váš dar pre Kristiánka  znamená "krajší zajtrajšok".
Ďakujeme

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?