Menu

Pomoc pre lepší život pre moje deti

Trvanie výzvy: 8. februára 2022 - 8. februára 2023

Cieľ výzvy

Finančné prostriedky budú použité na nájom, elektriku, potraviny, hygienické potreby, škôlku, dopravu k lekárovi, poprípade na lacné auto aby sme vedeli cestovať za rodinou, do obchodu či k lekárovi.

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc pre lepší život pre moje deti

Finančná pomoc pre moju rodinu.

Ahojte, volám sa Vivien, mám 25 rokov a mám 3 detičky. Som osamelá matka, žijem s mojimi dcérkami  (3rokov, 2rokov) a s mojim synom (1rok) v podnájme v dvojizbovom byte.  Moje výdavky sú oveľa vyššie ako môj príjem. Mám mesačne 352,40€ príjem (materská), otec detičiek neplatí výživné. 119€ platím elektriku, 80€ nájom, 22,10€ internet, 15-25€ na obed do škôľky a 14€ platím za nedoplatok elektriky každý mesiac, (spolu 12mesiacov) na splátky pretože som nemala z čoho spolu vyplatiť. Ostáva mi 95-100€ na celý mesiac na potraviny, hygienické potreby, oblečenie a obuv pre deti a na autobus s ďeťmi k lekárovi keďže nemám auto. Moja rodina mi často pomáha, ale je to aj im finančne náročné. S tromi deťmi je náročné ísť aj do škôlky, ale nemám ich komu nechať postrážiť kým na zbehnem s malou. Rodinu mám 30km od seba, a cez týždeň pracujú. 

Bola by som veľmi vďačná za hociakú finančnú pomoc. Pomohlo by Nám to na lepší život, hlavne pre moje detičky. Milujem ich najviac na svete. 

Vopred ďakujem za každé zdieľanie a príspevok. Veľmi si vážim Vašu pomoc. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?