Menu

Doplatenie sprievodcu ZŤP - kúpeľna liečba

Trvanie výzvy: 26. apríla 2022 - 20. apríla 2023

Cieľ výzvy

Cieľom výzvy je pomoc z doplatenim doplatku - sprievodca počas kúpeľnej liečby

Autor výzvy

Príbeh

Doplatenie sprievodcu ZŤP - kúpeľna liečba

Chcela by som požiadať o pomoc z doplatenim doplatku ako sprievodca Lukáška počas kúpeľnej liečby

Dobrý deň,

som slobodná matka, samozivitelka. Sama sa starám o syna Lukáška, ktorý má mentálne / zdravotné postihnutie. Lukáško sa narodil z poruchou na mozgu, ktorá sa dá našťastie liečiť , resp. dajú sa liečiť symptómy no je doživotná. Táto vrodená porucha ovplyvňuje celý Lukáškov zdravotný / mentálny stav, je to komplex zdravotných problémov - porucha reči, porucha na mozgu, potvrdene ADHD, symptómy DMO, čiastočný autizmus, porucha reči ako sekundárny prejav autizmu, metabolická porucha a s ňou spojená obezita, genetické ochorenie . Okrem toho je Lukáško astmatik a alergik. Užíva 6 druhov liekov.

Chcela by som požiadať, poprosiť všetkých ľudí, ktorý by boli ochotný pomôcť z doplatkom pre mňa ako sprievodcu Lukáškovi počas kúpeľnej liečby. Už máme schválené 2 Návrhy na kúpeľnú liečbu, prvý pre astmu a druhý pre obezitu. V roku 2021 som doplacala za seba ako sprievodcu Lukáškovi  počas kúpeľnej liečby pre astmu 640 eur + kúpeľná liečba pre obezitu 430 eur + cestovné náklady. Spolu je to cca. 1200 eur za 2 kúpeľné liečby počas v jednom roku. Môj jediný príjem je príspevok na opatrovanie Lukáška, z ktorého si žiaľ nemôžem dovoliť doplatky uhradiť. Ani odkladať si moc nemôžem pre náklady súvisiace so starostlivosťou o Lukáška a domácnosť. 

Aktualizácie

Doklad o doplateni prvej kúpeľnej liečby7. jún 2022

Doklad o doplateni prvej kúpeľnej liečby. Spolu suma 711,30 EUR + cestovné náklady cca. 66 EUR 

Absolvovanie prvej kúpeľnej liečby 7. jún 2022

Dobrý deň,

chcela by som poďakovať všetkým dobrým ľuďom, ktorý nám finančne pomohli. Aktuálne sme od 30.05. na prvej kúpeľnej liečbe v Bardejovských kúpeľoch pre obezitu. Na kúpeľnej liečbe sme aktuálne do 20.06. Pri nástupe som doplacala za seba a Lukáška sumu 711,30 EUR + cestovné náklady. Za všetky finančné dary z celého srdca ďakujem.

Po návrate domov z tejto kúpeľnej liečby pôjdeme na druhú už schválenú kúpeľnú liečbu pre astmu do Bardejovkých kúpeľov na jar 2023 (do 21.04.2023). Chcela by som týmto požiadať všetkých dobrých ľudí, keby mohli nám mohli aj naďalej prispievať na druhú kúpeľnú liečbu.

Z celého srdca ďakujeme 

Lukáško a mama Lenka

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?