Menu

Prosím o pomoc pre môjho synčeka Paťka, ktorého čaká transplantácia kostnej drene

Trvanie výzvy: 30. mája 2022 - 30. mája 2023

Cieľ výzvy

Zvládnuť udržať náš domov. Každý mesiac bojujem aby som bola schopná uhradiť chod našej domácnosti -plyn, elektrina, strava , lieky, liečbu syna ,pohonné hmoty.

Príbeh

Prosím o pomoc pre môjho synčeka Paťka, ktorého čaká transplantácia kostnej drene

Dobrý deň, Milí potencionálni Darcovia, týmto by som Vás chcela úpenlivo poprosiť o pomoc pre môjho synčeka, ktorý trpí hematologickým ochorením a je odkázaný na transfúziu každý mesiac a čaká nás v blízkej dobe transplantacia kostnej drene

Dovoľte aby som sa Vám predstavila moje meno je Patrícia mám 33 rokov a skoro 5 ročného synčeka, ktorý trpí hematologickým ochorením Thalasemia a je odkázaný každý mesiac na transfuzie krvi.  Dala by som všetko na svete aby bol synček zdravý. A preto pre synčeka robím maximum aby jeho cesta za zdravím bola čo najmenej tŕnistá. Synček, okrem toho, že trpí hematologickým ochorením Thalasemia ma nulovú imunitu načo sa tiež lieči a má syndróm cyklických teplôt to znamená , že mu teplota nekontrolovatelne vstupne aj na 40stupnov uplne bez príčiny. Každý mesiac trpíme rôznými infektami a v apríli tohto roku sme dostali Covid a skoro každý týžden riešime rôzne infekty ako hnisave angíny, mononukleozu a pod. Keď má nizký hemoglobín maličký je veľmi unavený väčšinou sa hrá poležiačky a trápi sa často rôznými infektami. Do 2 roka jeho života sme boli častejšie v nemocnici ako doma. V roku 2021 podstúpil punkciu kostnej drene a zistilo sa, že synčekovi nepracuje kostná dren ako má a čaká ho transplantácia kostnej drene v NUDCH  v Bratislave. Najbližšie nás čaka hospitalizacia kvoli transplantácii kostnej drene.

Je veľmi náročné sa starať o syna, pretože sa onho starám uplne sama bez partnera a o pomoci rodiny. Robím všetko, preto aby sme to zvládli a každý den je veľmi náročný. Okrem toho, že poberám predlžený rodičovský príspevok pracujem na polovičný uväzok ako telefonický operátor (homeoffice). Môj mesačný príjem je roznorodý vôbec nepokrývajú naše výdavky. Ako samoživitelka sa trápim každý deň z čoho zase uhradím lieky, ktoré poistovňa neprepláca,chod našej domácnosti, pohonné hmoty , pretože s Paťkom cestujeme 40km do vzdialenej nemocnice v Leviciach, každý druhý týžden k lekárke 40km, kedže synček je pod kontrolou lekárky, kvôli hemoglobinu dalej plyn-kedže bývame v starom domceku či elektrinu. Navšetevujeme každý  mesiac aj Detskú hematologickú ambulanciu v Banskej Bystrici či imunologickú ambulanciu v Martine. 

Pracujem ale každá maminka vie ako je náročné sa starať o sýna ktorý Vás potrebuje 24/7 a popritom pracovať. Veľakrát pracujem tak, že synček teplotuje ja prinom pracujem. A bohužial kvôli častým infektom a hospitalizaciám nemožem pracovať,ale sa snažim urobiť všetko pre môjho synčeka je mojím celým vermírom a pevne verím že raz bude ako všetky zdravé detičky. On je veľmi šikovný a chapavý chlapček a každý deň dakujem Pánu Bohu, že ho mám. 

Týmto by som Vás chcela úpenlivo poprosiť o pomoc pre môjho synčeka zvládnuť našu situáciu.Chcem byť pre svôjho synčeka najväčšou oporou a kedže ho čaká transplantácia kostnej drene ma ako matku velmi trápi a ničí. Preto Vás prosím o pomoc zvládnuť túto situaciu. pretože to bez Vašej pomoci nezvladneme. Každý mesiac doslovne bojujem aby sme nestratili teplo nášho domova a aby som vedela zaplatiť chod našej domácnosti (elektrina, plyn, pohonné hmoty na cestovanie, stravu, lieky ktoré zdrav.poistovna nepreplaca a liečbu môjho synceka).

Prosím o pomoc Dobrích ľudí aby som toto obdobie zvládla a vedela udržať náš domov a zadovážiť synovi plnohodnotnný život. Prosím pomôžte nám na našej ceste za zdravím. Je trnistá ale verim a že raz to bude iba spomienka, že sme tuto chorobu prekonali a vyhrali nadnou.už teraz som nanho hrdá za všetko čo zvláda je to neuveritelny bojovník. Hladám svetlo v tejto neuveritelnej  "tme", pretože zvladnuť túto situaciu je premna ako slobodnu mamicku velmi tazké. Som doslovne na všetko sama snažim samu všetko zle čo v nemocnici prekonáva kazdou sekundou vynahradzať,.každý den bojujeme i s chorobou syna, ktorá je náročná po každej stránke.

S úctou a vďakou Paťka

Aktualizácie

Uprimne Vam dakujeme23. máj 2023

Mili Nsi darcovia,

Uprimne  Vam dakujemw za vasu pomoc velmi si to cenime.

Zaroven Vas prosime o naplnenie nasej vyzvy bez Vasej pomoci to nezvladneme.

Prajeme vela zdravia.Patko a Patka

Prosím o pomoc pre môjho synčeka17. apr 2023

Milí Naši Darcovia v prvom rade by Vám chcela poďakovať za Vašu pomoc.Velmi si to ceníme a vážime.

Chceli by sme Vás poprosiť o naplnenie našej výzvy.Važime si každý jeden dar či zdielanie .

Prajeme všetko dobre hlavne vela zdravia.

S vrlkou vdakou Patka a Patko

Dakujeme Vám za Vasu pomoc20. mar 2023

Milí Naši darcovia Velmi si ceníme a vážime Vašu pomoc. Ste naším svetlom za našou cestou za Patkovym zdravím.Zaroveň, by sme Vás chceli poprosiť o pomoc.Sme vdační za každý jeden dar či zdielanie.Prajeme Vám veľa zdravia,lebo to je v živote najdôležitejšie. S veľkou vďakou Paťka a Paťko

Dakujeme Vám za Vasu pomoc21. feb 2023

Milí Nasi darcovia velmi pekne Vam dakujeme za vasu pomoc.Nesmierne si to vázime.dodava nam to silu bojovat. Prosime o vasu pomoc.sme vdacní za kazde zdielanie za kazdy dar. Prajeme vela zdravia.Patka a Patko

Dakujeme 15. jan 2023

Milí Darcovia,chceli by sme sa Vam podakovat za Vasu pomoc a zaroveň o nu aj poprosiť.Budeme vdacní za kazdu pomoc. Prajeme len to naj.

Poďakovanie naším Milím darcom a prosba o pomoc, bez Vašej pomoci to nezvladneme15. dec 2022

Milí Naši Darcovia, úprimne zo srdca by som Vám chcela poďakovať za Vašu pomoc. Zároveň Vás prosím o pomoc pre môjho synčeka. S Paťkom neustále cestujeme po nemocniciach a je to nesmierne náročné po psychickej a finančnej stránke, keďže Paťka vychovávam sama. Úpenlivo Vás prosím o pomoc . Keďže sa blížia najkrajšie sviatky roku každému zo srdca prajem to najcennejšie aby ste mali svojich milovaných pri sebe a najhlavnejšie Zdravie. Šťastné, veselé a požehnané Vianoce Vám prajeme s Paťkom.

Dakujeme Vám z celého srdca a sme Vám nesmierne vďační3. nov 2022

Milí naši Darcovia,

zo srdca Vám ďakujeme za Vašu pomoc a velmi si to vážime. Sme v tažkej situácii a chcela by som Vás poprosiť o pomoc na ceste za Patkovým zdravím.

Zeláme Vám to najdôležitejšie a to je zdravie

S pozdravom P+P

Dakujeme Vám z celého srdca a sme Vám nesmierne vďační27. sep 2022

Milí naši Darcovia, chcela by som Vás poprosiť o pomoc v našej situacii. Bohužial som na Očr, kvoli synčekovmu zdravot. stavu. Zo SOC. POISTOVNE dostanem 5,-eur na den. Tento mesiac vobec neviem pokryť chod našej domacnosti.Velmi ma to trápi, a niči ze sa dostavame do tejto situacii, Preto Vás prosim o pomoc a zdielanie. Prosím pomôžte nam v našej tažkej situacii, som so synom castejsie v nemocncici a potrebujem ma na 100percent .Prosím pomôžte.

S pozdravom P+P

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?