Menu

Terapie pre Tomáška a Elišku

Trvanie výzvy: 25. septembra 2022 - 25. septembra 2023

Cieľ výzvy

Vyzbieranie peňazí na terapie, vitamíny pomôcky,stravu,ošatenie

Príbeh

Terapie pre Tomáška a Elišku

Radka v piatom mesiaci tehotenstva zistila, že čaká dvojičky. Jej veľká radosť sa premenila v strach, keď jeden z dvojičiek pri narodení nedýchal. Po mnohých vyšetreniach im bol diagnostikovaný detský autizmus a ADHD. Najviac im pomáhajú terapie, ktoré sú však finančne náročné. Podporme Tomáška a Elišku v ich napredovaní.

Dobrý deň, tak kde začať. v piatom mesiaci tehotenstva som zistila že budeme mať dvojičky mala som z toho strach ale zároveň som bola veľmi šťastná. Keď sa narodili jeden z dvojičiek nedýchal, dostal sa z toho vďaka Bohu. Všetko išlo ako malo, keď asi v roku sme si všimli že sú iné ako deti v ich veku , začali veľmi dlhé a náročné vyšetrenia až kým sme nedostali diagnózu detský autizmus, ADHD a teraz čo ďalej? Povedali sme si. Nikdy som si nemyslela že táto diagnóza dokáže zmeniť naše životy ale čo už stalo sa, a spravím všetko pre to aby sa v budúcnosti vedeli začleniť do spoločnosti ale je to ešte dlhá trať na dlhú dobu a bez cudzej pomoci nemáme šancu, ale problém máme taký že není šanca našetriť na drahé terapie, vitamíny a aj jedlo čo jedia je veľmi finančné náročné a ešte toto zdražovanie nás veľmi zasiahlo. ja dostávam smiešny rodičak pre dve deti , preto žiadam Vás dobrých ľudí o pomoc pre Elišku a Tomáška a čiastočne aj mňe. Veľmi veľmi pekne Vás prosím a zároveň ďakujeme za každý jeden príspevok tak isto aj za prečítanie.

Aktualizácie

Pekný deň...7. sep 2023

Pekný deň prajem, tak naša výzva sa chýli ku koncu, máme posledné dva týždne a žiaľ nepodarila sa nám vyzbierať požadovaná suma trošku ma to mrzí ale to nevadi. Zvládneme to aj inak ako s terapiami. Chcem sa takto posledný krát poďakovať všetkým našim darcom, ste neskutočne úžasný ľudia ❤️ Prajem Vám všetko najlepšie do života. ĎAKUJEME 

Eliška a Tomáško 14. aug 2023

Konečne sa nám podarili nejaké fotky :)

:) 18. júl 2023

Pekný deň prajem, rada by som vám napísala o Eliške a Tomáškovi posúvajú sa každý deň, chodíme pravidelne na plávanie a už vedia povedať ze chcem, síce nie čo, ale len chcem. Tomasko mi už aj povedal i love you. Konečne to prišlo, Som z toho šťastná.  Ďakujem že nám pomáhate, bez vás by sme sa ani neposunuli 

:)11. jún 2023

Zdravím vás,  neskutočne ďakujeme,  už sa nám vyzbieralo neskutočných 1120€ ale, ešte stale nám chýba 80% a máme už len necelé 4 mesiace do konca výzvy. Moc by nám pomohlo aj zdieľanie na soc. sieťach, ja som kontaktovala každu firmu a známejších ľudí ale žiaľ nikto nereagoval a už naozaj neviem komu sa ozvať. 

Eliška a Tomáško oslavujú 19.6,  4 roky.  Boli to ťažké 4 roky, či už psychicky alebo fyzicky. Ale občas treba padnúť na kolená aby sme sa vedeli postaviť.

Mrzí ma,  že vám tu nemám moc čo napísat.

:)14. máj 2023

Ďakujeme krásne,za vašu podporu a aj za krásne slová a priania :) 

Zdravím Vás :) 21. apr 2023

Tak ma napadlo, že som vám sem ešte nepridala fotky Elišky a Tomáška. Je takmer nemožné ich akokoľvek odfotiť, takže ma ospravedlňte. :) 

Zdravíme Vás13. mar 2023

Chcela by som Vám dať vedieť ako sa darí Eliške a Tomáškovi. Do škôlky ich nechcú nikam zobrať a na súkromnú škôlku nemáme takže sú stále somnou doma, učíme sa a hráme. Vidím pokroky každý deň či už s ukazovanim alebo ťahaním ma keď niečo chcú. Stále mi nevedia povedať že čo potrebujú. Stále sú plienkované. Veľmi by som chcela skúsiť delfinoterapiu vraj to pomohlo strašne veľa deťom a mám pocit žeby to mohlo pomôcť aj tým mojím. Preto by som s deťmi v blízkej budúcnosti chcela podstúpiť túto terapiu. Oslovila som nadáciu a v prípade schválenia by sme ju s deťmi mohli podstúpiť v apríli budúceho roku. Ďakujeme veľmi pekne a držte nám palce.

Ďakujeme20. dec 2022

Ďakujem každému jednému prispievateľovi. Neskutočne si to vážim.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?