Menu

Terapie pre Viky

Trvanie výzvy: 11. novembra 2022 - 11. novembra 2023

Cieľ výzvy

7000 eur budú použité na terapiu reconvel

Príbeh

Terapie pre Viky

Dnes už 5-ročná Viky sa narodila ako tretie vytúžené a zdravé dieťa. Všetko sa zmenilo, keď dovŕšila jeden rok. Začala byť plačlivá, výbušná a nervózna. Bola jej diagnostikovaná senzorická integrácia, hyperkinetická porucha a nervovo-vývojová porucha. Najviac jej pomáhajú terapie. Pomôžme Viky s jej napredovaním.

Viky ma 5 rokov, narodila sa nám ako tretie dieťa. Tehotenstvo a život do roka, bol bez akýchkoľvek problémov. Bola veľmi kľudné dieťatko, no keď dovŕšila 1. rok, všetko sa začalo meniť. Začala byť veľmi plačliva, búchala so všetkým, bila nás. V jej dvoch rokov sme navštívili psychologickú poradňu, kde jej diagnostikovali senzoricku integráciu a hyperkinetickú poruchu. Viky nerozpráva plynulé, iba zopár slov spojí do vety. Má poruchu porozumenia. Navštevujeme aj logopedičku, neurológa a špeciálneho pedagóga. Aj v hrubej motoriky zaostáva. Chodíme na rôzne tereapie, cvicenia. Pred dvoma týždňami nám diagnostikovali nervovo-vyvojovú poruchu a preto by sme chceli vyskúšať terapiu Reconvel, táto terapia je veľmi drahá, 60 dňova terapia stojí 3500€, preto prosíme dobrých ľudí o pomoc dostať sa s  Viky na túto terapiu, v ktoru veríme, že jej pomôže, aby sa jej mozoček správne vyvíjal a začal vnímať veci správne a hlavne v kľude.

Aktualizácie

Nádej pre viky9. mar 2023

Prosím dobrych ľudí o pomoc pre Viky, rôznymi výživovými doplnkami a terapiami v centre Liberta. Nová informácia, Viky už nemá určenú len vývojovú poruchu, ale aj črty autizmu.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?