Menu

Pre moje deti

Trvanie výzvy: 13. novembra 2022 - 31. januára 2023

Cieľ výzvy

Poschodová detská posteľ,písací stôl,detský nábytok,potraviny a darčeky k vianociam.

Príbeh

Pre moje deti

Každý z rodičov chce pre svoje deti to najlepšie.Vdaka Vám milí darcovia,aj ja môžem pre svoje deti urobiť radosť.Dakujem Vám.

Volám sa Jana,som slobodnou matkou troch detí.Syn Peter 7rokov, Damian 5rokov, a Oliverko 3roky.Peter je prváčik a Damianko je v predškolskéj príprave.Poberám rodičovský príspevok.Bývam v rodinnom dome,kde deti majú svoju izbu.Nábytok ktorý v nej majú,je veľmi starý a postele sú v dezolátnom stave.

Mojou prosbou sa obraciam na dobrých ľudí o pomoc,zariadiť svojím deťom izbu,do ktoréj by už veľmi potrebovali detský nábytok,písací stôl a poschodovú detskú posteľ.Moje financie mi nedovoľujú im toto zakúpiť.Prosím dobrých ľudí,darcov o finančnú a materiálnu pomoc.Každá vaša pomoc by mi veľmi pomohla,kedže sa blížia vianočné sviatky,chcem ľudí pekne poprosiť,pomôžte mi zabezpečiť aj potraviny a darčeky k vianociam pre moje deti.Za každý dar,či už finančný alebo materialny,Vám veľmi pekne dakujem a som Vám úprimne vdačná.

Aktualizácie

Ďakujeme 14. jan 2023

Milý darcovia veľmi pekne sa vám chcem poďakovať za každé euro a zároveň vás poprosiť naďalej o pomoc .Ďakujeme vám a prajeme vám v Novom roku všetko len to dobré ??

Vianoce pre moje deti5. dec 2022

Pre každeho z Vás,nech Vaše srdce je Vašou radosťou.Prajem Vám to zo srdca.

Som slobodná mamička troch detí.Žijeme skromne,lebo náš príjem vieme použiť na zaplatenie nutných výdavkov.Kedže je čas Vianoc,a každá matka chce pre svoje deti,aby boli šťastné a usmiate,tak to isté si želám aj ja pre svoje deti.Preto milí darcovia,sa na Vás obraciam s veľkou prosbou o finančnú pomoc,z ktorej by som chcela zakúpiť potraviny na Vianočnú večeru a darčeky pre deti.

Ak Vás moja prosba osloví,budem Vám úprimne vdačná za každú Vašu pomoc.Želám Vám veľa zdravia,spokojnosti a radosti.Dakujeme Vám.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?