Menu

Pomoc vdove s veľkým srdcom

Trvanie výzvy: 16. novembra 2022 - 16. novembra 2023

Cieľ výzvy

Cieľom výzvy je vytvoriť vianočnú atmosféru.Zakúpenie potravín,paliva na tohtoročnú zimu,zimného ošatenia,obuvy a vianočných darčekov.

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc vdove s veľkým srdcom

Pre pani Alžbetu po smrti svojho manžela to však nie je jednoduché. Pridružili sa jej aj zdravotné problémy, ktoré spôsobili neschopnosť pracovať a tým možnosť zabezpečiť svoje základné potreby. V zime nemá prostriedky ani na zaplatenie paliva na kúrenie. V čase Vianoc by rada splnila svojím vnúčatám aspoň nejaké prianie. Pomôžme pani Alžbete k naplneniu jej cieľa.

Milí darcovia, obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc pri vytvorení krásnych Vianočných sviatkov pre seba a svoju rodinu. Som vdova už takmer desať rokov. Nie je jednoduché  po dlhých rokoch zostať sama bez manžela. Mám  už dlhšiu dobu zdravotné problémy, no vždy som sa snažila ísť aj cez bolesť a aspoň na pár hodín si niečo zarobiť. Žiaľ už to nejde, mám za sebou operácie oboch rúk a trpím nedoslýchavosťou. Poberám čiastočný invalidný dôchodok a počítam každé euro. Blížia sa najkrajšie sviatky v roku. Sviatky pokoja, lásky, radosti, hojnosti. Želám si zakupiť palivo na tohtoročnú zimu. Mám vnúčence a túžim im pod stromček darovať to, po čom ich detské srdce túži, z mojho dôchodku to žiaľ nie je reálne. Chcela by som zakúpiť palivo na zimu, darčeky, ošatenie, obuv pre vnúčence, potraviny, z ktorých sa pripravia vianočné dobroty, tie čo rozvoňajú celý domov a navodia pravú, jedinečnú vianočnú atmosféru. Verím v dobro ľudí, v to, že stále je dosť tých, ktorí dokážu druhému nezištne pomôcť.

Aktualizácie

Podanie pomoci v núdzi17. okt 2023

Žijeme v dobe,ktorá je ťažká.Existenčné problémy a nedostatok financií človeka oberá o životný elán.Srdečná vďaka za každý dar,ktorým sa mi rozhodnete pomôcť.

Pomoc 27. júl 2023

Milý darcovia,v týchto  mojích zopár riadkoch sa obraciam na Vás s prosbou o pomoc.Človek,ktorý sa stane invalidným,príde o manžela a je odkázaný žiť tak,že musí počítať každé euro,to v živote vôbec nemá ľahké.Dalo by sa o tom písať veľa,no verím že kto sa rozhodne mi pomôcť ten pochopí aj týchto zopár viet a hlavne to,že akákoľvek pomoc bude v momentálnej situácií pre mňa prínosom.Ďakujem.

Pomoc vdove v núdzi25. máj 2023

Človek v neľahkých časoch je vďačný za každú maličkosť.Srdečne ďakujem za každy dar,ktorý sa mi rozhodnete venovať. V monentálnej situácií mi to nesmierne pomôže.

Podatie pomocnej ruky22. apr 2023

Milí darcovia srdečne ďakujem za každú Vašu pomoc.Som v situácií kedy mi pomôže naozaj každé euro. Nesmierne si cením že aj v tejto dobe, kedy je čoraz viac ľudí odkázaných na pomoc druhých sa nájdu tí,ktorý dokážu podať pomocnú ruku človeku v núdzi.Ako čiastočne invalidná vdova to nemám práve najľahšie.Verím ze Vaša pomoc bude niekde tam hore  raz ptedsa len odmenená.

Pomoc v núdzi22. mar 2023

Milí darcovia,obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc.Som vdova so zdr.problemami a v tejto neľahkej dobe počítam každé euro.Vašu pomoc by som použila hlavne na nákup potravín. Ďakujem.

Pomoc v ťažkých časoch20. feb 2023

Milí darcovia,ďakujem Vám za každý príspevok.Ako vdova, na invalidnom dôchodku,to v tejto dobe zdražovania nemám jednoduché,o to viac som vďačnejšia za každý dar,ktorým mi aspoň trochu pomôžete pokryť náklady na stravu.

Pomoc v núdzi19. jan 2023

Milí darcovia,som vdačná za každý Váš dar,ktorý mi v tomto neľahkom období pomôže.Ako vdova žijem skromne a vážim si to,že je stale dosť dobrých,empatických ľudí,ktorým osud iných nieje ľahostajný.Srdečná vďaka.

Podať pomocnú ruku18. dec 2022

Prosím o podanie pomocnej ruky v ťažkom životnom období.Nechcem byť počas sviatkov v zime,akútne potrebujem zakúpiť palivo,potraviny. Ďakujem zo srdca za každý dar,ktorým mi uľahčíte neľahkú situáciu.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?