Menu

Nádej v imunologickej liečbe rakoviny

Trvanie výzvy: 29. decembra 2022 - 29. decembra 2023

Cieľ výzvy

Cieľom tejto výzvy je vyzbierať finančné prostriedky na inovatívnu imunologickú liečbu karcinómu

Príbeh

Nádej v imunologickej liečbe rakoviny

Daniele bol diagnostikovaný metastatický karcinóm, podstúpila chemoterapiu aj rádioterapiu. Choroba sa však vrátila v zmutovanej podobe. Na mutáciu je účinná imunologická liečba, ktorá ale na Slovensku nie je kategorizovaná. To znamená, že si ju pani Daniela musí celú uhradiť sama. Ide však o veľmi veľkú čiastku a z invalidného dôchodku to nie je možné. Pomôžme Daniele s úhradou tejto pre jej život dôležitej liečby.

Dobrý deň, volám sa Daniela a chcela by som touto výzvou osloviť všetkých dobrých ľudí, ktorým záleží na osude druhých ľudí a pomáhajú nezištne. Prognóza pokračovania liečby vôbec nie je priaznivá a možnosti liečby sa zúžili len na chemoterapiu. Preto sa milí darcovia obraciam na vás s prosbou o pomoc s financovaním nákladnej onkologickej liečby, nakoľko sa po vyšetrení CT objavil ďaľší nález a v súčasnosti musí byť podávaná chemoterapia, avšak k môjmu nálezu karcinóm tripl negativ môže byť podávaná aj liečba šitá na mieru a to imunoterapeutická liečba, do ktorej vkladám nádej na zlepšenie zdravotného stavu. Ako ZTP si však nemám z akých zdrojov sama financovať inovatívnu liečbu. V roku 2019 mi bol diagnostikovaný metastatický karcinom a musela som podstúpiť liečbu chemoterapiou a rádioterapiou, avšak choroba neustále mutuje a vrátila sa v podobe tripl negativ. Na mutáciu tripl negatív je účinná aj inovatívna liečba šitá na mieru a to imunologická liečba, ktorá je schválená agentúrou EMA v Európe, avšak táto imunoterapia nie je na Slovensku kategorizovaná, ako aj mnohé iné inovatívne lieky, ktoré sa používajú v európskych krajinách. Náš zdravotný systém však imunoterapeutickú liečbu vôbec nehradí. Táto liečba je veľkou nádejou na zlepšenie zdravotného stavu, ktorá dokáže výrazne predĺžiť aktívny život a preto sa obraciam na vás darcovia s prosbou o pomoc. Ďakujem za každé zdieľanie, za akýkoľvek finančný dar, ktorý mi pomôže.

Aktualizácie

Aktualizácia k zbierke23. okt 2023

Dobry den zatial chemoterapia nezaberá tak ako má, aj ked je to už štvrtá v poradí. Ak môžete poprosím o zdieľanie a podporu. Na tripl negativ zatiaľ nie je ešte žiadna inovativívna liečba kategorizovaná. Každé euro pomôže aj na alternatívnu liečbu, a zišla by sa mi aj nová parochna, ked chodím stále lekárom a na vysetrenia.


Aktualny stav23. sep 2023

Skolaboval mi organizmus z doterajšej liečby a mesiac som strávila v nemocnici na infúziách, žiaľ zdravotný stav sa zlepšuje pomaly a preto sa obraciam na  všetkých dobrých ľudí o pomoc s nákladmi na náročnú a drahú liečbu, ktorú si nemám možnosť z čoho financovať  a veľmi by mi pomohla pomoc od darcov.

Zbierka na novú liečbu.28. jún 2023

Po absolvovaní 7 chemoterapíí  docetaxel a po zmene na carboplatina + gemzar sa uvidí či príde k zlepšeniu zdravotného stavu. Zatiaľ sa po biopsii  chemoterapia vôbec neúčinkuje. Ked vyčerpam všetku chemoterapiu bez nových nekategorizovaných lliekoch ktoré stoja tisíce mesačne, si budem musieť v zahraničí zaplatiť z vlastných zdrojov,  fundametation one test, je to test na mutáciu buniek a stojí 5000,- eur. Podľa neho sa dá nájsť mutácia buniek a tak stanoviť nová  cielená liečbu. Preto sa obraciam s prosbou o prispenie do zbierky na nové lieky ktoré sú však dostupné len v zahranicí, a tie vedia predlžiť život a zastaviť na čas rakovinové bujnenie v tele. Ďakujem všetkým za pomoc, každé jedno euro mi pomôže aj pri zakúpení liekov na imunitu, prípadne aj alternatívnej liečby bylinkami. Ďakujem vám všetkým aj za zdieľanie.

Aktualizácia k zbierke29. máj 2023

Ďakujem všetkým za podporu. Momentálne musím absolvovať 8.chemoterapiu a ak budú zlé výsledky markerov, budem potrebovať opať zmeniť liečbu. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?