Menu

Pomôžme matke a jej ŤZP synovi bývať v dôstojných podmienkach

Trvanie výzvy: 31. januára 2023 - 6. októbra 2023

Cieľ výzvy

Cieľom výzvy je zakúpenie kachiel, nábytku a oprava izby a okna.

Autor výzvy

Príbeh

Pomôžme matke a jej ŤZP synovi bývať v dôstojných podmienkach

Mama mentálne postihnutého syna Denisa, je v zlej finančnej situácii. Ledva pokryje bežné náklady na domácnosť. Denisova izba je v neobývateľnom stave, je chladná, s navlhnutými stenami, ktoré spôsobujú Denisovi ďalšie zdravotné problémy. V izbe dokonca nemá ani nábytok. Pomôžme spoločne Denisovi zútulniť jeho izbu.

Som matkou syna, volá sa Denis. Od narodenia je trvale mentálne postihnutý. Jeho mentálny stav je na úrovni dieťaťa. Žijeme vo veľmi zlej finančnéj situácii. Z financií, ktoré máme, ledva pokryjem bežné naklady na domácnosť a ostatné výdavky. Denis má svoju izbu, ktorá by už nutne potrebovala rekonštrukciu. Steny sú navlhnuté, čo mu často spôsobuje zdravotné probémy. Na okne v izbe má rozbité sklo, tak namiesto skla má dočasne na okne plexisklo. Izba nutne potrebuje vystierkovanie a vymaľovanie stien a výmenu okna. V izbe nemá nábytok, a preto by som mu ju potrebovala zariadiť. Nakoľko kúrime s drevom, do jeho izby je úplnou nevyhnutnosťou aj zakúpenie kachiel. Sama mu toto z financií zabezpečiť nedokážem, preto sa s vrúcnou prosbou obraciam na Vás, milí darcovia o materiálnu a finančnú pomoc. Každému z prispievateľov veľmi pekne ďakujem, a prajem veľa zdravia.

Aktualizácie

Podakovanie3. okt 2023

S úprimnosťou vyslovujem veľké ďakujem všetkým ľuďom s dobrým srdcom, všetkým darcom. Veľmi pekne vám ďakujem. 

Prosba o pomoc pre ztp syna3. sep 2023

Prosím dobrých ľudí o pomoc pre môjho zdravotne postihnutého syna. Moc vám ďakujem za každú vašu pomoc. 

Poďakovanie a prosba o pomoc. 15. mar 2023

Milí darcovia, veľmi pekne vám ďakujem za pomoc ktorú v týchto ťažkých chvíľach potrebujeme... Zároveň vás prosím o pomoc pre môjho chorého Syna ktorý je od narodenia mentálne postihnutí... Potreboval by oblečenie a jedlo na každý deň.... Za každú vašu pomoc vám úprimne ďakujem.

Teplá izba. 15. feb 2023

Milí darcovia prosím vás o pomoc pre môjho syna Denisa ktorý má vlastnú izbu, izba je dezolátnom stave nakoľko tam zateká, je tam vlhkosť s ktorej sa robia plieseň, nie je to dobré pre zdravie, tak isto synovi ťahá zima do nutra nakoľko ma v zlom stave okná, a veľmi by syn potreboval do svojej izby krb, s vašou pomocou by mal teplo v izbe....za každy vás dar som vám veľmi vďačná, prajem vám pekný deň.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?