Menu

Podporme Katku a dajme jej nádej na liečbu

Trvanie výzvy: 5. apríla 2023 - 30. septembra 2023

Cieľ výzvy

Ani samej sa mi nechce veriť, že musím prosiť o finančnú pomoc na liečbu, kde jedna dávka stojí 6000€, na začiatok potrebujem aspoň 5 dávok, čiže 30 000€.

Príbeh

Podporme Katku a dajme jej nádej na liečbu

Mladá mamina Katarína bojuje s rakovinou. Vzhľadom na náročnú liečbu, ostala Katka na invalidnom dôchodku. Malý synček Mirko jej však dáva silu, aby sa nevzdala. Problém však je v tom, že jej zdravotná poisťovňa zamietla navrhnutú liečbu a vysoké náklady za liek, ktorý jej dáva nádej, si musí zaplatiť sama. Dajme Katke nádej byť so svojím synčekom čo najdlhšie.

V roku 2018 sa mi po dvoch nevydarených tehotenstvách, podarilo priviesť na svet môjho synčeka, Mirka, ktorý má dnes 4 roky. Radosť a nadšenie z rodičovstva vystriedal strach a obavy, keď mi do života vstúpila rakovina. Chemoterapia, operácia, rádioterapia zo mňa spravila invalidného dôchodcu vo veku 30 rokov. Pri malom dieťati nemáte čas sa ľutovať ani zúfať.Problém nastal až teraz, keď mi po dvoch neúspešných liečbach moja zdravotná poisťovňa zamietla navrhnutú liečbu. Liek Enhertu 100mg mi dáva nádej udržať moje ochorenie metastatický karcinóm HER2 pod kontrolou. Moja lekárka sa už dvakrát odvolala voči zamietnutiu, no neúspešne.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?