Menu

Pomôžme mamine s dcérou so základnými životnými potrebami

Trvanie výzvy: 4. apríla 2023 - 30. septembra 2023

Cieľ výzvy

Cieľom našej výzvy je hlavne zakúpenie potravín, hygienických potrieb ,a na energie , a ak by nám vyšlo aj nejaké oblečenie.

Autor výzvy

Príbeh

Pomôžme mamine s dcérou so základnými životnými potrebami

Mamina s dcérou Adrianou zostali na celý chod domácnosti samé. Veľmi ťažké chvíle si zažili už s Adriankiným otcom a teraz bojujú s finančnými problémami. Aby zvládali všetko poplatiť, dcéra sa rozhodla ukončiť štúdium a pomáhať mamine tým, že sa zamestná. Má však zdravotné problémy a prácu sa jej zatiaľ nájsť nedarí. Pomôžme mame s dcérou so základnými životnými potrebami.

Milí darcovia, prosím o pomoc pre moju dcéru Adrianku, ktorá mala sen študovať a ísť na Vysokú školu. Kvôli mne sa obetovala a štúdium ukončila. Rozhodla sa, že mi bude finančne pomáhať, a že pôjde do práce. Prácu sa jej zatiaľ nedarí nájsť kvôli zdravotným problémom. Od 14tych rokov ma problémy zo zdravím: žalúdok, Pankreatida, Dna. Musí dodržiavať diéty a dávať si pozor na niektoré potraviny. Jej zdravotní stav je zrkadlom toho, ako ma psychicky a fyzicky týra jej otec. V tej dobe iba 4 ročná moja dcérka schúlená pod stolom zo slzami v očiach videla ako ma môj ex manžel drží pod krkom s veľkým kusom zlomenej žiarovky a kričí že ma zabije. V tom okamihu, som sa rozhodla, že ho opustím. Potom ako zaspal v opitosti, som zobrala dcérku iba v pančuškách a tričku na rukách a bosá som vybehla z domu do snehu a zimy, kde ma čakala kamarátka, ktorá ma na aute zobrala preč. Od tej doby som sa starala o dcérku sama. Moc mi pomáhala mama, keď ma prichýlila a pomohla mi pri jej strážení, pokiaľ som bola ja v práci. S financiami mi moc nemohla pomôcť, pretože bola na invalidnom dôchodku, a mala málo aj pre seba. Pred 6 roky mi mama zomrela a tak zostalo všetko iba na mňe. Roky pribúdajú a aj rôzné choroby ktoré ma trápia: Osteoporóza, Tetánius, štítna žľaza. Ale moje choroby ma až tak netrápia, chcem len nech sa ma moja Aďka dobre. Bývame v byte po rodičoch, ale byt je v pôvodnom a dezolátnom stave. Ja už nevládzem a nezvládam hlavne finančne ho dať ako tak do poriadku. A preto sa moja dcérka obetovala, ukončila štúdium aby sme boli aspoň trošku finančne na tom lepšie no bohužiaľ niekedy a pravdu povediac dosť často keď vyplatíme výdavky tak nám len ako tak zostávajú peniažky na každodenne potreby ako sú strava hygienické potreby. Veľmi ma mrzí že nemôžem dcérke ponúknuť aspoň tie základné potreby a vyčariť jej úsmev na tváričke aby mala lepši život než som mala ja.

Aktualizácie

Pomoc pre dcerku21. aug 2023

Dobrý deň milí darcovia zo srdiečka ďakujeme za vašu pomoc a chceli by sme Vás spolu s dcérkou poprosiť ešte o pomoc. Každá pomoc je pre nás veľkou pomocou.

Úprimná prosba pre nás 1. júl 2023

Krásny deň prajem milí darcovia ako pri každej výzve by som sa v prvom rade chcela zo srdiečka a veľkej vďaky poďakovať za kazducke jedno prečítanie, za každú vašu pomoc a chceli by sme Vás touto cestou ešte poprosiť dobrých ľudí o pomoc ako iste viete všetko išlo nesmierne hore ako hygiena a potraviny s dcérkou sa snažíme zabezpečovať si denne potreby: jedlo, hygiena kazdomesacne výdavky, vyplácanie šekov.

Pomoc pre nás s dcérkou aďkou3. jún 2023

Krásny deň prajem chceli by sme Vás s dcérkou poprosiť  ešte o vašu pomoc a zároveň poďakovať s celého srdiečka všetkým ktorý nám pomohli.

Prosba o pomoc 2. máj 2023

S celého srdca by sme sa s dcérkou chceli poďakovať všetkým dobrým darcom za každú vašu pomoc a za každé jedno euro veľmi nám to pomohol. Zároveň by sme Vás chceli ešte poprosiť o vašu vašu pomoc na zakúpenie potravín.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?