Menu

Pomoc na ceste za lekármi pre malého Briana

Trvanie výzvy: 17. marca 2023 - 31. decembra 2023

Cieľ výzvy

Hlavným cieľom je, aby sme s Briankom mohli absolvovať všetky vyšetrenia a aby sme ich nemuseli neustále odkladať kvôli našim finančným problémom.

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc na ceste za lekármi pre malého Briana

Beáta, slobodná matka sa stará o tri maloleté deti. Syn Brian od malička bojuje so zdravotnými problémami. Ako malý bol operovaný na obe uši, má obojstrannú poruchu sluchu, či poruchu správania. Musí pravidelne chodiť po rôznych vyšetreniach a cestovať za lekármi, čo je finančne náročné. Mamina s deťmi žije v podnájme v jednej izbe, jej príjem je veľmi nízky. Pomôžme Brianovi, aby mohol pravidelne absolvovať lekárske vyšetrenia.

Dobrý deň prajem,volám sa Beáta, som slobodná matka s troma malými deťmi. Roky som žila v násilnom vzťahu, ale aspoň sa mi narodili tri krásne detičky. Sama sa starám o dcérku a o dvoch synov. Syn Brian sa narodil predčasne v šiestom mesiaci tehotenstva. Vážil iba 900 gramov. Statočne bojoval a prežil, robí mi radosť každý deň. Už od jeho narodenia bojujeme so zdravotnými problémami. Ešte ako malý bol operovaný na obe uši. Brian má obojstrannú poruchu sluchu, aktuálne je po operácii cholesteatómu. Každý mesiac chodíme na otorinolaringológiu do Detskej fakultnej nemocnice v Košiciach. Sme z Rožňavy, chýbajú tu lekári-špecialisti, a preto musíme chodiť do Košíc. Brian má aj poruchy správania a problémy s agresivitou, preto navštevujeme aj detskú psychiatrickú ambulanciu tiež v Košiciach. Chodíme pravidelne aj na ortopédiu, nakoľko je celkovo slabý, držanie tela je chabé. Od apríla budeme chodiť aj na neurológiu. Je to pre nás finančne mimoriadne náročné. Môj príjem je len vo výške 180,-€, teda prídavky na tri deti. Otec detí neplatí výživné, deti nepodporuje nijako, nedáva im ani cent, ani jeden keksík, absolútne nič. Už sa vybavuje náhradné výživné, ale je to dlhý čas, kým reálne niečo aj dostaneme. Žijeme vo veľmi skromných podmienkach, v podnájme v jednej izbe. Keď vyplatím nájomné, neostanú mi žiadne peniaze na živobytie. S jedlom nám pomáha moja mama, s ostatnými vecami moji známi a rodina. Žiaľ, ani oni toho nemajú veľa, tiež žijú v podobných podmienkach ako ja. Chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť o finančnú pomoc, nakoľko nemáme peniaze ani na základné potreby. Okrem toho potrebujeme peniaze aj na cestovné náklady a lieky pre Briana. Som zúfalá, neviem ako to zvládneme. Vopred Vám ďakujem za pomoc.S úctou Beáta

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?