Menu

Pomôžme slobodnej mamičke so zaplatením škôlky a nájmu

Trvanie výzvy: 16. apríla 2023 - 16. apríla 2024

Cieľ výzvy

Vyplatim si nájom na niekoľko mesiacov do predu, a vyplatim aj dcérke školku

Príbeh

Pomôžme slobodnej mamičke so zaplatením škôlky a nájmu

Martina žije s dcérkou od jej narodenia v krízovom centre. Hľadá si prácu, no nie je to jednoduché. Účty však nepočkajú. Treba zaplatiť nájom i poplatky za škôlku. Keby sa nejaké peniaze našli navyše, možno by malá mohla toto leto dostať svoj prvý bicykel.

Volám sa Martina, mám 28 rokov a dcérku, ktorá bude mať v septembri 3 roky. S dcérkou žijem od jej narodenia sama v krízovom centre. Žijem len s rodicaku a výživného na malú. Keď si všetko poplatim , škôlky, nájom, stravu, oblečenie pre mňa a pre malú do škôlky veľa mi toho neostane. Dcérka začala navštevovať škôlku, aby som sa ja mohla čím skôr zamestnať na jednu zmenu, čo je dosť problém. V septembri mi končí rodičovsky príspevok. Preto by som Vás chcela veľmi pekne poprosiť o pomoc. Za darované peniazky by som malej vyplatila škôlku, nájom v krízovom centre na niekoľko mesiacov do predu. Chcela by som malej zakúpiť na leto nejaký bicyklik. Za každú vašu pomoc vám budem veľmi vďačná. Verím, že aj v tejto ťažkej dobe sa nájdu dobrí ľudia, ktorí radi pomôžu.

Aktualizácie

Pomoc slobodnej mamičke1. apr 2024

Ďakujem všetkým veľmi pekne, ktorí budú ochotní ešte pomôcť. Som bez zamestnania a je to finančne náročné. Nechcem ale, aby to pociťovala dcérka. Budem za každú pomoc vďačná. Ďakujem krásne. 

Pomoc slobodnej mamičke29. feb 2024

Ďakujeme veľmi pekne všetkým za pomoc, ktorí pomohli a chcú ešte pomôcť. Za každú pomoc budeme vďační, keďže situácia je ťažká. 

Pomôžme slobodnej mamičke29. jan 2024

Ďakujem všetkým, ktorí sa rozhodli pomôcť, a ktorí chcú ešte pomôcť, každé 1€ si s dcérkou vážime. Budeme rady, ak nám budete pomáhať naďalej. Všetkým prajem všetko dobré. 

Pomôžme slobodnej mamičke 30. dec 2023

Ďakujem všetky veľmi pekne za pomoc a budeme radi za každú ďalšiu pomoc. Nakoľko momentálne nepracujem keďže na jednu smenu sa je dosť ťažké zamestnať tak to je veľmi náročné. Všetkým prajem v roku 2024 všetko len to najlepšie hlavne veľa zdravia 

Pomôžeme slobodnej mamičke 30. nov 2023

Ďakujeme veľmi pekne všetkým darcom ktorý pomohli a chcú pomôcť. Prsajem Vám hlavne veľa zdravicka a sviatky plne pokoja a radosti 

Pomôžme slobodnej mamičke30. okt 2023

Ďakujem veľmi pekne všetkým darcom, ktorí sa rozhodli pomôcť a budem rada, ak budete ochotní pomáhať ďalej. Keďže som momentálne bez práce, je to dosť ťažké. Blížia sa nám Vianoce a ja by som chcela malej urobiť radosť s tým, že si nájde pod stromčekom nejaké darčeky. Ďakujem všetkým veľmi pekne a prajem vám veľa zdravia lebo to je najhlavnejšie. 

Pomoc slobodnej mamičke28. sep 2023

Ďakujem všetkým, ktorí sa rozhodli pre pomoc a chcú pomôcť ďalej, nakoľko mi skončil na dcérku rodičovský príspevok a momentálne som bez zamestnania. Ďakujem.

Pomoc slobodnej mamičke 25. aug 2023

Ďakujem aj v mene dcérky všetkým ktorý pomohli a ktorý chcú ešte pomôcť. Každé jedno euro od Vás nás poteší. Prajem vám všetkým všetko dobré hlavne veľa zdravia 

Pomôžme slobodnej mamičke 27. júl 2023

Ďakujem všetkým veľmi pekne za pomoc každá ďalšia pomoc bude pre nás darom. 

Pomoc slobodnej mamičke 25. jún 2023

Ďakujem všetkým veľmi pekne za pomoc. Tým ktorý sa rozhodli pomôcť a tým ktorú chu pomôcť. Peniažky využijem na pokrytie potrieb spojených s nájmom a výdavkami na dcérku. Všetkým prajem všetko dobré.  

Ďakujem 25. máj 2023

Ďakujem všetkým veľmi pekne ktorým sa rozhodli pomôcť a chcú ešte pomocť. Prajem Vám všetkym veľa zdravia. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?